Arama sonuçları: *

1. t1k3beratfatih

monitörüm 27 inç ama ?

27 inç 1080p bi monitorum var ilk geldigi zaman ekran ayralarına baktıgımda 5000x(hatırlamıyorum) kadar desteklıyordu şimdi sadece 1080p var bunu nasıl geri eski haline getireblirim bi fikri olan var mı ? EKSTRA NOT DÜŞİYİM: 5000 kadar çıktıgında fps degerleri 60 sabit kalıyordu
  2. t1k3beratfatih

Yardım Uzman görüşü alabilcegim birileri varsa yardımcı olabilir mi ?

bu sorun neden oluyor bilmıyorum ama herhangi bi oyuna girdigimde tam açılşıa ekran gidiyor ve sinyal yok işareti alıyorum uzaktan kendi pc baktıgımda oyunun çöktügünü görüyorum (onunla birlikte ekran kartından bildiridm geldigini gördüm ) pc uyku moduna geçirdim açtım tık yok monitör fiş tak...
  3. t1k3beratfatih

3500 TL monitör önerisi

Ne aşagı ne yukarı tam bütçem 3500 Ve bu fiyata gammebooster monitorleri var (bazıları 180hz falan) Samsung LS24AG300NRXUF Odyssey G3 24 inç 1 ms 144 Hz Full HD Çerçevesiz Oyun Monitörü Ama gözüme en çok bu çarptı sizce alınır mi yoksa başka önerebilceginiz modeller var mı arkadaşlar
  4. t1k3beratfatih

2000 3600 civarı monitör önerisi

aradıgım monitör türü fps hikaye görüntü kalitesi iyi olsun renkleri çok soluksuz olmasın beni idare etsin bu devirde 2000 3000 arası iyi bi monitör belki kalmamıştır bilmıyorum (hep baktımda 75 60hz var ) 144 ila 200hz arası (ekran kartım amd ) (ek soru: amd freesync ne işe yarıyor...
  5. t1k3beratfatih

Çözüldü✓ bu mönitör alınır mı indirime girmiş

hepsigaming başlamış arkadaşlar şöyle bi mönitör gördum bu fiyata 144hz monitör pek kalmadı sizce alınır mı ? nasıl (normalde tum monitör fiyatlari bu şekillde olması gerekıyo )...
Top Bottom