Arama sonuçları: *

1. MelihSak

1080p 240hz için bu monitörü aldım iyi yapmış mıyım?

Arkadaşlar Hp Victus 16 1028-nt kullanıyorum type c to displayport kablosu ile 240 hz'e kadar görüntü alabiliyorum bende bu monitörü tercih ettim gerek 24" olmasından gerek G-sync destekli olmasından genel olarak valo cs lol tarzı oyunlar oynuyorum zaten bozmaz beni diye düşünüyorum sizin...
  2. MelihSak

Yardım Bu kabloyla 1080p de 240hz görüntü alır mıyım?

https://www.amazon.com.tr/Dark-DK-CB-U31XDP-Type-C-Display-Port/dp/B07H1DHN98/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8#averageCustomerReviewsAnchor Arkadaşlar bu kabloyla 1080p de 240hz görüntü alır mıyım? kendi sitesine bile baktım ancak detaylı bilgi yok sadece 4K 60 fps yazmışlar yardımcı olur...
  3. MelihSak

Yardım Laptopun HDMİ'ı bozuldu!

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0DKFS17FH/ref=ppx_yo_dt_b_asin_image_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 Arkadaşlar Laptopumun hdmi girişi bozuldu bende usb a to hdmi dönüştürücü aldım, aldığım ürün bu sizce çalışır mı işe yarar mı usb C almadım çünkü onun üzerinden farklı monitöre görüntü aktarıyorum
  4. MelihSak

Yardım 5000 tl bandında rekabetçi monitör

arkadaşlar genel olarak oynadığım oyunlar lol valorant cs gibi oyunlar arad sırada hikaye tarzında oyunlar da oynamaktayım 5000 tl bütçem var ve bu fiyat bandında alaınabilecek tavsiye ettiğiniz monitörlerin linkini atarsanız sevinirim. 1728946297...
  5. MelihSak

3500 tl bütçe Monitör tavsiyesi

Üniversite de geçici olarak kullanacağım film ve hikayeli oyun için monitör arıyorum 3500 tl bütçem var tavsiyelerinizi bekliyorum
  6. MelihSak

Yardım Max 3500 TL bütçe en iyi zevkli şekilde film izleye bileceğim monitör tavsiyesi.

Max 3500 TL bütçe en iyi ve zevkli şekilde film izleye bileceğim monitör tavsiyesi. Arkadaşlar üni de yatağın baş ucuna koyucam genel olarak tv mantığı için kullanıcam oyun falan önemli değil story game oynuyorum zaten 60 hz olduğu sürece ekran bana yeter benim için önemli olan en iyi seyir zevki
  7. MelihSak

Max 3000 TL bütçe en iyi zevkli şekilde film izleye bileceğim monitör tavsiyesi.

Max 3000 TL bütçe en iyi ve zevkli şekilde film izleye bileceğim monitör tavsiyesi. Arkadaşlar üni de yatağın baş ucuna koyucam genel olarak tv mantığı için kullanıcam oyun falan önemli değil story game oynuyorum zaten 60 hz olduğu sürece ekran bana yeter benim için önemli olan en iyi seyir zevki
Geri