Arama sonuçları: *

1. Celilkug

Yardım tüm herşeyim yan monitöre gitti bidahada düzelmedi

lütfen yardım edin yanlışlıkla amd softawaren eyefinityi açtım bidahada düzelmedi herşeyim yan monitöre kaydı getirtemiyorum çok gıcık bi durum oldu 1685624688 güncel 1685624698 rica ediyorum
  2. Celilkug

Yardım MONİTÖR 1 MS FAKAT TESTLEDE 3.8MS OLARAK GÖZÜKÜYOR

merhaba arkadaşlar monitörüm acer vg272x 240hz 0.1ms ips panel modelidir tiktokta bi tane video gördüm ms testiyle alakalı adamda 12 küsür çıkıyor bende merak ettim bi deneyeyim dedim 3.8 çıktı bu normalmidir 1680641498 Sizde test etmek isterseniz sitenin linkini atayım zaten bilindik site...
  3. Celilkug

Yardım Valorant 8k 240hz oynuyorum bune 😂

Dün böyle bişey yoktu beyler 500fps aldıgım oyunda 8kya alınca 50fpse düşüypr 😂😂
  4. Celilkug

Yardım ANA MONİTÖRÜM ALT+TAB GEÇ YAPIYOR

merhaba arkadaşlar 2 tane monitörüm var ana monitör vg272x 240hz 2.si 10 yıllıuk 1080p 60hz monitörüm alt tab yapınca onda sanyiesinde oluyor ama ana montiörde 3 4 saniye bekletiyor bu nedendir ? monitörün kendisini açıp kapatıncada çok geç açılıp kapatılıyor acaba kendi yazılımındamı böyle...
  5. Celilkug

Yardım 4K 60HZ MONİTÖR RX6700 FPS DÜŞÜŞÜ YAŞARMI 1080p 120hz veriyr

arkadaşlar kolay gelsin monitörü değişime yolladıgım içn televizyona bağladım oda 4kymış ama ben 1080p 120hzde kullanıyorum oyunlarda çok bi sıkıntı yok ama mesela masa üstünde fare geriden geliyormuş gibi çok değşik bi hissiyat veriyor bide oyunlarda fps düşüşü olurmu
  6. Celilkug

Yardım STOK GÖSTERMESE BİLE DEĞİŞİM GERÇEKLEŞİRMİ ?

MERHABA ARKADAŞLAR ÜRÜNE GİRDİĞİM ZAMAN 1 STOK YAZIYOR BELKİ BENİMKİ GİNEDE KADAR STOK BİTEBİLİR BU DURUMDA GENE DEĞİŞİM OLUYORMU YOKSA STOK GELENE KADAR BEKLİCEMMİ KARGONUN GELMESİNİ ?
  7. Celilkug

Yardım monitörüm nvidia gsync uyumlu mudur?

kolay gelsin monitörüm acer vg272x ama nvida gysnc ve ekran kartımda rx6700 ikisi uyumlumudur 60hzden 240a geçtim sanki aynıymış gibi geliyor bişey farketmedim çok iade etmelimiyim veya freesync denilen teknoloji çalışırmı acaba ?
  8. Celilkug

Monitörüm nvidia-gsync destekli

Kolay gelsin sistemim amd fakat kullandıgım monitör g-sync destekli ona hiç dikkat etmemişitm 240hz bi monitör yani bu sync kullanıyomru kullanmıyomru bilmiyorum veya 240hzye bi etkisi oluyormu biri aydınlatabilirmi ?
  9. Celilkug

Monitörü anlamamda yardımcı olurmusunuz çok bilgim yok

kolay gelsin hayırlı akşamlar yeni monitör almıştım vg272x ekran 1080p yazılana göre ama masaüstünde ve oyunlarda felan 2k 4k seçeneği felanda çıkıyor yoksa 4kmı yada nedir bi aydınlatırmısınız ? Bide hdmı ile bağladım 1080pde 240hz alırken onun üstünde 60hz display bağlarsam üstünde 240hz...
Top Bottom