Dün herhangi bir sorun yoktu bu gün ilk defa bilgisayarı açtım ve monitörde fotoğraflardaki gibi pikseller gördüm. Mouse hareket ettirince de etrafında siyah gölgeler oluşuyor. Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir?
Ocak ayının başında Ana monitör olarak 2K OLED bir monitör almayı düşünüyorum. Bir kaç ürün buldum ama en iyisi hangisidir bilemedim bu yüzden tavsiyelerinizi bekliyorum. Ayrıca Mini LED diye monitörler de buldum onlar tam olarak ne oluyor? Oled yerine alınabilir mi...
Hepinize iyi akşamlar arkadaşlar. Ben geçen hafta PC mi satıp 2K bir sisteme ve monitöre geçiş yaptım. Monitör geldi sistem ise yarın gelecek ve benim çok merak ettiğim bir konu var. Daha önce 1080'den 2K'ya geçiş yapan arkadaşlar, görüntü de nasıl farklılıklar oluyor acaba? Beklentilerim çok...
https://www.idefix.com/aoc-q27g4xf-27-180-hz-05-ms-adaptive-sync-qhd-fast-ips-hdr10-oyuncu-monitoru-p-5458836?vendorId=12514&ref=akakce&v=1.35.7
Bütçem 9k bu ürünün peşin fiyatına 5 taksit imkanı var tavsiye eder misiniz? Farklı tavsiyelere de açığım.
Lenovo marka monitöre sahibim ikinci monitör olarak da Gigabyte aldım. Sizce hangi monitörü ana monitör olarak kullanmalıyım? Hangisi görüntü bakımından daha canlı renkler sunuyor? Oyunlarda hangisi daha avantajlı olur? Rekabetçi oynadığım için Gigabyte'ı ana monitör yapmak daha mı mantıklı...
5000TL bütçem var. IPS olması ve Full Pivot özelliğine sahip olması benim için çok önemli, ayrıca ayaklık kısmının da büyük olmaması gerekiyor çünkü masamda yer çok yok. Monitörü dikey bir şekilde kullanmayı düşünüyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Asus Vs247 1920×1080 çözünürlük monitörüm var. 60hz. Herhangi bir ölü pikseli ve sorunu yok tamir görmedi. Başka bi monitör almak için satıyorum ama fiyatının ne kadar edeceğini bilmiyorum.
1080p IPS panel olması çok önemli. Eğer 144-165Hz arasında çok fark yoksa hangisi olduğu fark etmez. Lenovo Legion ve AOC'un monitörü var en çok tercih edilen. Sizin tavsiyeleriniz nelerdir? Bu iki monitör arasında çok fark var mıdır? Ayrıca aklınızda bulunsun monitörün hareket etmesini...