Arama sonuçları: *

1. Hard Kapitalizim

G274QPF-QD monitörümün renklerini beğenmedim yardım

G274QPF-QD monitörümün renklerini beğenmedim renk ayarlarını bilen varsa yardımcı olabilir mi renkler ya çok fazla oluyor ya çok az
  2. Hard Kapitalizim

Arkadaşlar monitörümde ışık sızması var

Arkadaşlar monitörümde ışık sızması var bu gün ekranı temizleyim dedim ama yavaşça temizledim sonra siyahlarda baktım ışık sızması var önceden fark etmemiş olabilirim ama yine de acaba temizledim diye mi ışık sızması oldu çok az hafif şekilde bastırarak temizlemiş tim eğer bir sıkıntı olsa...
  3. Hard Kapitalizim

Bu monitörler arasında kararsız kaldım yardımcı olur musunuz 🙂

27 MSI G274QPF QD FLAT IPS 2560X1440 (WQHD) 16:9 170HZ 1MS GAMING MONITOR Asus TUF Gaming VG27AQ1A Monitör bunlardan hangisi daha iyidir arkadaşlar
  4. Hard Kapitalizim

Arkadaşlar bana 2K monitör önerebilir misiniz 😊

Soru başlıktaki
  5. Hard Kapitalizim

Arkadaşlar abim monitör getirecek yurt dışından gümrüğe takılır mı

Soru başlıktaki arkadaşlar gümrüğe takılır mı takılmaz mi
  6. Hard Kapitalizim

mönitör seçiminde yardıma ihtiyacım var

Asus TUF Gaming VG27AQL1A Asus TUF Gaming VG27AQ Asus TUF Gaming VG27AQ1A bu mönitörlerden hangisi daha iyi ayrıca fresync premıum var birinde bu 3 mönitör kafamı karıştırdı hangisi daha iyidir
  7. Hard Kapitalizim

Gameon GOP27QHD165 Monitör kulanan arkadaşlar monitör nasıl acaba

Arkadaşlar merhaba Gameon GOP27QHD165 monitörde ışık sızması falan varmı ghosting veya başka bir sorun kulanan arkadaşların yorumlarıni bekliyorum
  8. Hard Kapitalizim

Ekteki monitör iyi mi arkadaşlar

https://www.epey.com/monitor/twisted-minds-tm272qe.html iyi midir bu
  9. Hard Kapitalizim

Hangi monitörü alıyım

https://www.epey.com/monitor/karsilastir/680909-844727/viewsonic-vx2718-2kpc-mhd_samsung-odyssey-g5-27-lc27g55tqbuxuf-c27g55t/ hangi monitörü alayım arkadaşlar
  10. Hard Kapitalizim

32 inç mi 27 inç mi oyun için iyi olur

2 k da 27 inç mi daha iyi yoksa 32 mi ayrıca 32 inç kaç cm
  11. Hard Kapitalizim

2 k 27 inç f/p Mönitör Önreisi

arkadaşlar donanım arşivin yeni çıkan sistemini aldım o yüzden mönitör bakıyorum sizden ricam maxsımum HZ desteklı yani bulabıldıgınız en yuksek HZ ye sahip bir fiyat performan ürün linkini atarsanız hemen almayı planlıyorum param pek kalmadı indirim bulursanız acayip iyi olur teşekür ederim
  12. Hard Kapitalizim

Donanım arşiv yeni sisteme hangi monitörü alıyım

Yeni çıkan sistemi aldım teşekür ederim öncelikle donanım arşivine şimdi sıra monitör de hangisinin alayım monitör olarak teşekür ederim
Geri