Arama sonuçları: *

1. Vuudx

SAMSUNG Odyssey G8 Monitor Alinir Mi?

Hacilar oled monitor ariyordum ve digerlerine kiyasla uygun bir fiyata bunu buldum, sizce bu monitor alinir mi...
  2. Vuudx

Uygulamalarin acilacagi ekrani secebiliyor muyuz?

Hacilar cift monitor kullaniyorum, bazi uygulamalarin ikinci monitorde acilmasini istiyorum, en buyuk ornek spotify, nasil yaparim ya da yapabilir miyim?
  3. Vuudx

Hangi Monitoru Almaliyim?

Arkadaşlar suan su ikisi arasinda kaldim, hangisi daha iyi olur ve aralarinda cok bi fark var midir...
  4. Vuudx

Bu iki monitorden biri alinir mi?

Arkadaslar yaklasik bu butcede monitor ariyordum ve en uyguna bunlari bulabildim, bunlardan biri almaya deger mi? En az 30 inc ve 144hz olsun istiyorum https://www.mediaexpert.pl/komputery-i-tablety/monitory-led/monitor-gigabyte-gs32qc-31-5-2560x1440px-165hz-1-ms-curved...
  5. Vuudx

Dp kablodan HDMI kabloya gectim ve renkler solmus gibi oldu

Onceden dp kablo kullanirken renkelr canliydi ve hatta arkadaslarim gordugu zaman senin renkler ne kadar canli diye sasiriyorlardi ama simdi daha cansiz gozukuyor, bu normal mi?
  6. Vuudx

Bu monitor alinir mi?

Arkadaşlar bu ozelliklerde monitor arıyorum ve karsima gelen en ucuzu bu ama iyi mi gram fikrim yok, önerilere açığım ve sizce bu monitor alinir mi? https://www.euro.com.pl/monitory-led-i-lcd/xiaomi-monitor-rmmnt30hfcw.bhtml
  7. Vuudx

4.5K Fiyata Monitor Onerisi

En az 144hz bu fiyat bandindan IPS panel monitor onerir misiniz?
  8. Vuudx

Bu monitörün tamiri kaça patlar?

Resimlerdeki monitörün tamiri bana kaça patlar?
  9. Vuudx

IPS panel ama düz monitör mü, başka panel ama curved mi?

Arkadaşlar yakında monitör almak istiyorum ama araştırdıkça sorularım artıyor, size ips panel ama düz bir monitör mü almalıyım yoksa başka bir panel ama curved mi, önerilerinizi de beklerim
  10. Vuudx

Öneri 3000TL Monitör Önerisi

Arkadaşlar maks. 3300 tl olacak çekilde 165 hz curved monitör önerir misiniz?
  11. Vuudx

Displayport kablo önerisi

Arkadaşlar HD 165 hz verebilecek ucuz dp kablosu önerir misiniz?
  12. Vuudx

3000TL Civarı Curved ve 144Hz Üzeri Monitör

Bu fiyat bandında bana 144hz veya daha iyi olan en az 24 inç ve curved monitör önerir misiniz? Birde bu iyi midir? https://www.hepsiburada.com/casper-excalibur-m-e238fhd-g-23-8-200hz-1ms-300nit-hdmi-display-curved-freesync-g-sync-fhd-led-monitor-p-HBCV00002Z6L30?magaza=Hepsiburada&wt_pc=epey.c.c.c
  13. Vuudx

3000TL altı 144hz ve üzeri monitör önerisi

Bana bu fiyat bandında 144hz ve üzeri monitör önerir misiniz? Birkaç tane şunları buldum, 3000TL üzeri olanlar belki olabilir ama büyük ihtimalle altında olanı alırım...
  14. Vuudx

Bu monitör tamir olur mu?

Arkadaşlar şehrimde şöyle bir monitör var: https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-monitor-rampage-rm-144-24.5-144-hz-gaming-monitor-1059434343/detay/ Adam paneli kırık ama anakartı sağlam demiş, bu tamir olur mu, nasıl olur, tamiri bana kaça patlar?
  15. Vuudx

Monitör nasıl OC lenir?

Aşırı şekilde olmadan OC lenebildiğini biliyorum, nasıl yapabilirim? 75Hz monit r var 90 denemek istiyorum.
  16. Vuudx

Ekranı dokunmatik yapan alet hangisi

YT de görmüştüm, ekranı dokunmatik yapan bir alet vardı da, buraya link bırakır mısınız? Monitör 23.6 inç
  17. Vuudx

Yardım F/P HDMI Kablo Önerisi

Evde elektrik gidip geldi ve ondan sonra kablo çalışmamaya başladı, bana kaliteli ama çok daha pahalı olmayacak HDMI kablo önerir misiniz? Yetmiş TLyi geçmezse iyi olur.
  18. Vuudx

Monitör hzsi artırılabilir mi?

Ayarları dışında oc ile mesela 60hz olan bir monitör 75e veya daha yğksek hz değerine çıkarılabilir mi
  19. Vuudx

Elimdeki LG HS201 projeksyonu kaça satabilirim?

Projeksiyon fiyatlarına baktığımda düzgün projeksiyonlar en az 3K civarı başlıyor, bende de LG HS201 var, ben bunu kaça satabilirim?
  20. Vuudx

Displayport VGA dönüştürücü alsam çift monitör yapabilir miyim?

Şu linkteki ürünü alsam ve bendeki projeksiyona taksam çift monitör yapabilir miyim?
Geri