Arama sonuçları: *

1. Entilus

Öneri AOC Q27G2S 27 vs Dell G2724D

Merhabalar iyi forumlar. i5 12400f - 3060 12gb sistemim için, hem ileri dönük hem de 1080p 27 inç monitörlerle arasında 1000 tl fark olduğu için 2k 27 inç monitör düşünmekteyim. Sizce hangisi alınır? Fiyatı nasıl? İndirim beklemelimiyim? Daha iyisi var mı? AOC -...
  2. Entilus

Yardım AOC Q27G2S vs Dell G2724D

Merhabalar iyi forumlar. i5 12400f - 3060 12gb sistemim için, hem ileri dönük hem de 1080p 27 inç monitörlerle arasında 1000 tl fark olduğu için 2k 27 inç monitör düşünmekteyim. Sizce hangisi alınır? Fiyatı nasıl? İndirim beklemelimiyim? Daha iyisi var mı? AOC -...
  3. Entilus

3 Monitörden hangisi mantıklı?

Merhaba iyi günler. Öncelikle sistemim i5 12400F ve 3060 12 GB ekran kartı mevcut. Sistemim 1080p odaklı bir sistem. Aklımda sürekli 2K monitör alma gibi bir fikir mevcuttu. Tek aklımda kalan soru işareti oyunları sürekli 1080'de oynamak 2K monitör de nasıl bir tepkimeye ve görüntü bozukluğuna...
  4. Entilus

Yardım İtopya garanti süreci

Merhabalar. Bundan 1.5 yıl önce 3600 TL ye gigabyte g24 f2 monitör satın almıştım. Monitörün kronik sorunlarından dolayı paneli arızalanmış ve teknik servise gönderdim. Şuanda itopyaya ulaştığımda iade onaylandığını söylüyorlar ve para iadesi yapacaklarını söylüyorlar. Monitörün fiyatı şuan...
  5. Entilus

2 ay önce aldığım monitör ölü piksel çıktı

Selamlar iyi günler. 2 ay önce gigabyte g24f-2 almıştım sistem alırsam kullanırım diye. Sistemi aldım her şeyi hallettim dedim ki bir test edim. Edene kadar hiç fark etmedim hafif orta sağ altta odaklanmadıkça gözükmüyor. Zaten sanırım değişim hakkım yokta sizce nasıl yol izlenmeli. Hiç...
  6. Entilus

Yeni sistemde monitör ekran vermiyor

Yeni sistemi açtım hdmi ve hiç kablosunu bağladım no signal diyor. Sebebi nedir?
  7. Entilus

Monitörde hangi kabloları bağlamak lazım?

Merhaba selamlar. Monitörü pcye bağlıcam elimde gigabyte g24f-2 modeli mevcut. Power cord, hdmi cable ve usb 3.0 cable var. Benim bildiğim kadarıyla güç ve hdmi yeterli. Usb ne işe yarıyor ve takmak lazım mı?
  8. Entilus

Gigabyte g24f-2 kullanan bakabilir mi?

Merhaba, gigabyte g24f-2 monitörünü kullanan varmı? Yeni aldım birkaç sorum var.
  9. Entilus

Çözüldü✓ HATIRLATMA: G24F-2 son stoklar.

Merhaba hayırlı akşamlar. Uzun zamandır monitör arıyordum uzun vadeli. İtopya doğum günü kampanyasında Gigabyte G24F-2 değerlendirmek istedim. İyice araştırdım ve piyasada bu özelliklere bu fiyata bir ürün olmadığını ve ilerde indirimlerde olmayacağı kanaatine vardım. Bugün 19. 00 da aldığımda...
  10. Entilus

Yardım Aldığım monitör iade olup olduğunu nerden anlarım?

Merhaba, Bugün itopyada Gigabyte g24f-2 modelini aldım. Büyük ihtimal pazartesi salı gibi bende olucak. Forumlarda okuduğum kadar çoğu kişi iade veya değişim yapıyor. Bana gelen monitörün sıfır olduğunu, iade veyahut değişim görmemiş olduğunu nerden anlarım? Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
  11. Entilus

İtopya mağaza monitör testi

Yarın gigabyte g24f-2 mağazadan almayı düşünüyorum. Orada test yeri var mı varsa kaça kadar açık. Bilgisi olan cevaplarsanız çok iyi olur.
  12. Entilus

Öneri Gigabyte g24f-2 bir daha bu fiyatları görür mü?

Merhaba param var ağustos gibi sistem almayı düşünüyorum yavaştan kılaklık VS alıyorum. Monitör alıcam lakin önümüzde bayram VS var bu fiyatları daha görürmüyüz acelem yok açıkcası. Bilgisi olan, indirimlere aşina birisi yorum yaparsa sevinirim.
  13. Entilus

24 inç VS 27 inç? Hangisi

Merhaba, %70 Hikaye bazlı oyunları, %30 fps oyunu oynayan birisi 24 inç mi tercih etmeli 27 inç mi? 1080
  14. Entilus

Öneri 4500 TL monitör öneri

4.5k arası monitör Tavsiyesine açığım. Daha önceden 4.5k ya Dell G2722HS almıştım. Fiyatı 4200 e düştüğü için iade ettim. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Bekleme şansım var yoksa indirim mi beklim?
  15. Entilus

Yardım İade hakkım var mı? Monitör

Merhaba monitör aldım ayın 13 ünde. Anlayacağınız 14 gün daha dolmadı. Ürün teknik servis tarafından açıldı, ölü piksel testi vs yapıldı. Eve getirdim ve hiç kullanmadım, kurmadım pc ye takmadım. Tekrar satılabilirliği bozulmuşmudur? Aldığım yer gen tr. İnce hesapta kutu bandı teknik ekip...
  16. Entilus

Dell G2722HS VS G24F-2

Dell G2722HS mi g24f-2 mi tercih edersiniz. Alabilirim fikirlerinizi belirtiniz. 1000 TL fark var aralarında G2722HS 4500 G2722HS 3600 civarı.
  17. Entilus

Dell G2722HS iade edilip Legion Y27 30 Alınır Mı?

Merhaba dün G2722HS aldım. Sizce iade edip 200 TL daha verip bunu almaya değer mi y27 30 U? Birde iade hakkım var mı açtın kutuyu. Bilgi verirseniz sevinirim değer mi bu kadar uğraşa birde? 1679059150 Değer mi?
  18. Entilus

Yardım Ghosting var mı? Monitör

Anlayan bakabilir mi sorum var mı
  19. Entilus

Çözüldü✓ Ghosting veya ölü piksel var mı?

Arkadaşlar yeni monitör aldım gözünüze ghosting var gibi geldimi veya gözünüze ölü piksel takıldı mı? 1678903726 Fotolar
  20. Entilus

Yardım Kutusu açılmamış iade var mı?

Merhaba ürün mağazada, mağaza teslim seçmiştim yani kutuyu ellemedim bile. İade etsem red etme şansları var mı?
Top Bottom