Arama sonuçları: *

1. ErcüCeran

Monitör önerisi yapabilir misiniz ?

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-dell-s2421h-23-8-4ms-full-hd-freesync-ips-led-fiyati,859384480.html arkadaşlar böyle bir monitör var beyaz istiyorum özellikle curved da olsun istiyorum ama bu monitör curved değil. Bunun gibi monitör önerileriniz var mı ? Curved 24 inch beyaz monitör...
  2. ErcüCeran

75 Hz Curved Monitör Önerisi

Arkadaşlar bana curved ıps ya da va kesinlikle tn panel istemiyorum 24 inch 75 hz göze hitap eden hatta mümkünse beyaz bir monitör önerebilir misiniz ? Bir türlü bulamadım. İlla beyaz olmak zorunda değil ama çerçeveleri vs. ince olan bir monitör olsa en azından çok güzel olur. Bütçe 1100-1300
  3. ErcüCeran

Msi Optix G24C4 Hakkında

Evet arkadaşlar monitörü iki hafta önce gaming gecesinden almıştım 15 gün oldu sanırım. Biraz bekletildim ama sonunda elime ulaştı. Elime ulaşana kadar buradan dostlara akıl danıştım nasıldır diye. Kötü olduğunu söyleyen de oldu netliği bozuk diyen de hatta youtubetan bir video gösterildi bu...
  4. ErcüCeran

Öneri Msi Optix G24C4 iade edilmeli mi ?

Arkadaşlar gaming gecesinden aldım ama ne zaman bahsi açılsa sorunlu deniyor sizce iade etmeliyim henüz yola çıkmadan msi kalitesine güvenerek aldım lakin hata mı ettim iade edeyim mi ?
  5. ErcüCeran

İnceHesap Gaming Gecesi Monitörü Nasıl ?

Msi Optix G24C4 monitörü aldım ama pek araştırma fırsatım olmadı bilenler beni aydınlatabilir mi içinden sadece hdmı kablo çıkıyormuş mesela bununla 144hz alan var alamayan var bu neye göre oluyor ? Monitör iyi midir ?
Top Bottom