Arama sonuçları: *

1. MctCan

240 Hz+ monitör önerileriniz lazım

Merhabalar, Kardeşime monitör alıcam . Fps oyunları oynadığı için ıps ve 240hz üstü arıyorum. Aklımda Dell G2524H 25 inç 280Hz var. Fiyat 7k-8k Önerilerinize açığım.
  2. MctCan

2ci monitör öneriniz lazım

Merhaba Arkadaşlar. Önceden 2 tane monitör kullanıyordum birini kardesime vermek zorunda kalmıştım . Şimdi ise alma vakti geldi bütçem 2.5k 3k arası 24inc monitör önerir misiniz?. Özellikler benim için farketmez ömrü ve iyi olsun yeter.
  3. MctCan

Sağlam HDMI 2.1 kablo öneri lazım.

Merhaba arkadaşlar. Leptopum imzamda yazıyor hdmı 2.1 destekli Bu monitörü satın aldım . https://www.gaming.gen.tr/urun/353529/dell-g2524h-25-inc-280hz-0-5ms-full-hd-adaptive-sync-fast-ips-gaming-monitor/ 240hz alcağı kesinde içinden hdmi kablosu cıkmıyor bana sağlam bi hdmı kablo...
  4. MctCan

Öneriniz lazım bütçe 5-6k

Merhaba , Valo hesabım 5k filan satılcak yarın bunun için leptopa bağlı oyuncu monitör alcam . Ekran küçük olmasın yeter tavsiyleriniz açığım teşekkürler.
  5. MctCan

HDMI to VGA kablo önerisi

Arkadaşlar Selam, Kare monitörüm var leptopa bağlamam için HDMI dönüştürücü almam gerekiyor. Almışken de sağlam alıyım size hangisi alıyım...
  6. MctCan

Yurt dışından taşınabilir monitör

Merhaba Arkadaşlar. Yurt dışından leptopuma taşınabilir ekran almak istiyorum . İş vs vs için alacağım fakat gümrükte vs kalır mı acaba hiç sipariş eden oldu mu ?
  7. MctCan

Eski leptop ekranı taşınabilir yapabiliyor muyuz ?

Merhaba Arkadaşlar, Elimde eski leptopum var , bunun ekranı çıkartıp taşınabilir ekran yapmak istiyorum . Type-c girişli olarak yapabiliyormuyuz ? Asus markası 60 Hz ekranı var. Yapılırsa çok iyi olur işim de baya faydalı olur. Aparat vs varsa alabilirim.
Top Bottom