Arama sonuçları: *

1. rucukutu

Samsung Odyssey G65B monitörde ölü pixel iade alırlar mı ?

yeni monitör aldım 2 adet ölü pixel çıktı tam seviniyordum hayran kalmıştım dedim bir test yapalım siyahta belli olmuyor ama testte diğer renklerde bariz belli 2 adet. satıcı qpn teknoloji hepsiburada dan aldım. İade alırlar mı ?
  2. rucukutu

10k civarına 2k monitör tavsiyesi?

Philips Evnia 27M2N5500 27" 180Hz 0,5ms 2k HDR400 IPS var aklımda ama sizce başka muadil var mı birde asusun rog serisi var 12 k civarında
  3. rucukutu

Vesa 1.4 dp kablosu bulamıyorum

Arkadaşlar piyasada dp kablosu yok. vesa 1.4 paugge kablo arıyorum yada daha kalitelisi de olabilir . Kablosu örgülü olsa daha iyi olur. Hiçbiryerde yok.
  4. rucukutu

Öneri Oyunlarda yada masaüstünde dalgalanma ışıklanma sıkıntısı olan çok önemli baksın

Arkadaşlar WOT oynarken yada arka planda hareketli bir teması olan oyunlarda menülerde gezerken siyah yada koyu kısımlarda ışık dalgalanmaları oluyordu. böyle karakterlerin çevrelerinde ışık hüzmeleri dalgalanmalar artık ne derseniz canımı sıkıyordu. Monitörün adaptive sync desteğini kapattım...
  5. rucukutu

Öneri Kaliteli DP kablo lazım

Arkadaşlar önereceğiniz çok kaliteli DP kablo lazım 50-100 liralık kablolardan hayır gelmiyor.
Geri