Arama sonuçları: *

1. TeraviyeGidenRammus

Asus tuf vg249q1r vs asus vp249qgr

Merhabalar uzun zamandır asus vp249qgr modelini fp ürün sanıyoedum ama bugün media markta fiyatlara bakınca bide asus tuf vg249q1r modelini buldum sizce hangisi daha iyidir abdullah abinin videosunuda izledim sizce fiyat ve performans olarak hangisi alınmalıdır
  2. TeraviyeGidenRammus

Monitörde görüntü yok

Merhabalar ben bir sorunu sormak için geldim arkadaşım yeni pc almıştı ama monitörü eski nası diyim samsung b1930n modeli 2010 dan kalmaymış işte konuya geliyim monitör vga kasa hdmi olduğu için vga to hdmi aldı ama taktığında kasa açıldı ekran kartının ışıkları yandı ama monitörde maci ışık...
  3. TeraviyeGidenRammus

VA Panelmi IPS Panelmi

Arkadaşlar monitör kararsız kaldım va mı almalıyım ıps mi almalıyım genelde oyniyacağım az hikayeli var marvel spiderman rdr2 assasin creed cs2 ve karışık arkadaşlarla oynancak oyunlar sizce ıps mi almalıyım va mı almalıyım
  4. TeraviyeGidenRammus

Vga HDMİ dönüştürücü çalışmıyor.

Merhabalar yeni kasadada VGA kablosu olmadığı için VGA HDMİ dönüştürücü aldım bunu taktığımda pc çalışıyordu ekran kartının ışıkları falan yanıyordu ama görüntü gelmiyordu monitörü ışığı yanıp sönüyordu kabloyu çıkardığımdada zaten kabloyu kontrol edin demişti normalde yeni monitörle beraber...
  5. TeraviyeGidenRammus

Çözüldü✓ Vga hdmi taktım monitör ışığı yanıp sönüyor

Merhabalar yeni kasadada VGA kablosu olmadığı için VGA HDMİ dönüştürücü aldım bunu taktığımda pc çalışıyordu ekran kartının ışıkları falan yanıyordu ama görüntü gelmiyordu monitörü ışığı yanıp sönüyordu kabloyu çıkardığımdada zaten kabloyu kontrol edin demişti normalde yeni monitörle beraber...
  6. TeraviyeGidenRammus

Çözüldü✓ F/P 144hz Monitör önerisi

Bi tane monitör buldum Rampage Blaze BL24R165C 24" 165Hz 1ms Csot Va Full Hd Freesync Pc Curved Oyuncu Monitörü alınır mı? ucuza buldum ama çok emin olamadım değerlendirmeler az olduğu için Bide şu var ama ASUS TUF GAMING VG248Q1B 24" 165hz 0.5ms (DP+HDMI+MM) FreeSync 1920x1080 LED Gaming...
  7. TeraviyeGidenRammus

Yardım Samsung b1930n de yeni kasa açılırmı

Yeni sistemle beraber 60hz olan Samsung b1930n görüntü sağlarmı herhangi bir sorun çıkarmı yani kablolar falan uyar demi
Geri