Arama sonuçları: *

1. F

Bu monitörlerden hangisi daha iyi?

Amazon'dan 10 ay önce kadar bu monitörü aldım. Geçenlerde ekranda dikey ve yatay çizgiler çıktığı için garantiye gönderdim. Büyük ihtimal değişim veya para iadesi olacak. Sizce değişim yerine para iadesi alıp farklı marka bir monitör almak daha mı mantıklı? Aklımda olan monitörler. 1 2
  2. F

Monitörün sağ ve sol üst köşelerinde ki bu nokta nedir?

Monitörün sağ ve sol üst köşelerinde beyaz nokta var. Bu noktalar ölü piksel mi? Elektrik kesintisi yaşandıktan sonra fark ettim (öncesinde varmıydı bilmiyorum). Kesinti sebep olabilir mi? Monitör: AOC Gaming 24G2SP
  3. F

Dp kablosu uzunluğu performansı etkiler mi?

Dp kablosunun uzunluğu performansa etki eder mi?
  4. F

Monitör için dp kablosu önerisi

Bu dp kablosunu almayı düşünüyorum. Sizin başka bir öneriniz varmı? Link
  5. F

Bu monitörü alacağım bir sorunu varmı.

Agalar bu monitörü alacağım. Kronik bir sorunu falan varmı veya başka bir şey? Monitör
  6. F

Bu iki monitörden hangisi ve neden?

1 2
  7. F

Bu monitörlerden hangisi alınır, ve neden?

1 2 https://amzn.eu/d/4TabxmG
  8. F

Monitör için dp kablosu önerisi

Selamlar. 1080p 144 hz 1.4 dp kablosu öneriniz varmı? Bütçe: 200₺
  9. F

Bu monitör alınır mı?

Arkadaşlar bu monitörü almayı düşünüyorum. Sizce nasıldır? Birde dp ile g-sync açabilir miyim?
  10. F

Bu monitörde g-sync açılıyor mu

Bu monitörde g-sync açabilir miyim?
  11. F

G-sync açılabilecek FreeSync monitör

Nvidia ekran kartına sahibim. Nvidia olduğu için FreeSync desteklemiyor, G-sync destekliyor. G-sync monitör almak istedim; ama çok pahalı ve bütçem yetmiyor. Ama G-sync olsa oyunlarda ekran yırtılmasını önlüyor diye biliyorum. Sizce ne yapmalıyım? FreeSync alıp oyunlara göre hz ayarını mı...
  12. F

Bu monitörlerden hangisi alınır veya öneriniz varmı?

Sizce bu 2 monitörden hangisi alınır? Yada öneriniz varmı? 1 2
  13. F

G-sync monitör önerisi

Merhabalar. Nvidia ekran kartı kullanıyorum. G-sync destekli bir monitör önerir misiniz?
  14. F

FreeSync monitör Nvidia ekran kartı ile kullanılabilir mi?

Herkese merhaba. Bu monitör FreeSync, Nvidia ekran kartı ile kullanılabilir mi? G-sync desteği varmı yani?
  15. F

Sizce bu monitör alınır mı?

Herkese merhaba. Oyun için monitör alacağım. Sizce bu monitör alınır mı? Bu fiyatta başka bir öneriniz varmı? https://www.vatanbilgisayar.com/viewsonic-vx2728j-27-0-5ms-165hz-ips-fhd-hdmi-dp-freesync-gaming-monitor.html#urun-ozellikleri
Geri