Arama sonuçları: *

1. MasterChief

Çözüldü✓ LG UltraGear 39 240HZ OLED 2K SİZCE ALINIR MI

düşünce ve önerileriniz
  2. MasterChief

Çözüldü✓ Görselde belirtilen monitöre uygun hoparlör önerisi

Arkadaşlar görselde belirttiğim monitör bana ait tek sorun hoparlör yok buna uygun önere bileceğiniz güzel ses ver hoparlör sistemi var mı monitörle uygun ve adapte olan
  3. MasterChief

Çözüldü✓ Bu zam normal mi ? (1 hafta da) 52K dan 65K ya

Son bir hafta içerisinde 52.000 TL’den 65.000 TL’ye zamlanmış sizce bu normal mi
  4. MasterChief

Görselde belirttiğim monitör alınır mı (LG ULTRA

Türkiye pazarında aktif kullanıcı çok fazla kişiyle karşılaşmadım ama kullanan varsa alınır mı geriye kalan Asus modelleri de araştırsam da OLED panel de LG’nin başarılı olduğunu duydum, alınır mı ?
  5. MasterChief

Çözüldü✓ LG ULTRA Mı Yoksa -Odyssey G9 mu ?

2 Monitör arasında kaldım artılarını eksilerini az çok bilsem de bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olursa hangisini almak daha mantıklı sizce ? (İkisinden biri)
  6. MasterChief

Çözüldü✓ SAMSUNG ODYSSEY oled g9 49 mu yoksa LG ULTRA GEAR

İNÇ farkı var ama ikisinden biri sizce hangisi ?
  7. MasterChief

LG ULTRA 39 ALINIR M OLED..!

Alacağım ama yorumunuz varsa seve seve dinlerim iyice alınır mı kuzenim aldı ve çok memnun
  8. MasterChief

4K çözünürlükte Monitör önerisi

MARKA OLARAK LG - Samsung veya Asus arasındayım 27 İNÇ üstü 4 k monitör istiyorum ve oled kesinlikle bütçe konusunda 60-70 K arasında zorlarım acil yardım sistem AMD Ryzen 7 7800X3D 4.20GHz 8 Çekirdek 96MB Önbellek Soket AM5 Tray İşlemci ASUS Prime B840M-A WIFI AMD B840 Soket AM5 DDR5...
  9. MasterChief

BU MONİTÖRÜN EDERİ NEDİR ?

Görseldeki monitörün aynısı bende var ederi nedir internet de net bir rakam bulamadım satmak istiyorum o yüzden Özellikleri 240HZ 1MS 27INC kutusu herşeyi duruyor
  10. MasterChief

4K oled MONİTÖR ÖNERİSİ

Bütçe 40-60 arası oled monitör istiyorum büyük kavisli öneriniz varsa bi türlü bulamadım
  11. MasterChief

KAVİSLİ MONİTÖR ÖNERİNİZ VAR MI SAMSUNG ODYSSEY GİBİ

2k veya 4k da olur öneriniz varsa ama (2k) tercihimdir
  12. MasterChief

Çözüldü✓ SAMSUNG ODYSSEY G9 ALINIR MI PİŞMAN olur muyuz

Bende ŞUAN (ACER 240 HZ 1 Ms 27INC var ) ama değiştirmek istiyorum oled ve 2 K lazım bu tarz bişey aklımda değil ama öneriyorlar alınır mı sizce veya bu modelin Hz üstü olanı var mıdır veya eş değer
  13. MasterChief

Çözüldü✓ SAMSUNG ODYSSEY G9 ALINIR MI PİŞMAN olur muyuz

İyi diyen var kötü diyen var 144HZ düşük gelir mi sizce alınır mı bende şuan (240 27INC 1MS ) monitör var ama acer marka oled istiyorum iyi diyorlar iş görür mü
  14. MasterChief

ASUS ROG MU - SAMSUNG MU

İkisi arasında kalmış durumdayım artı ve eksilerini tam olarak bilmiyorum çünkü daha önce yakından görme fırsatım olmadı sizce hangisi alınmalı
  15. MasterChief

Çözüldü✓ 500 HZ ASUS ROG ALINIR Mİ (ARTILAR /EKSİLER)

Bi altı 40 k ya satılıyor bu biraz tuzlu 50-52 K arası değişkenlik gösteriyor indirim takip ediyorum zor da olsa ve (para sorun değil) sizce alınır mı eksileri var mı
  16. MasterChief

Çözüldü✓ GÖRSELDE BELİRTİLEN OLED ALINIR Mİ

NİYETİM VAR BASİTÇE 4070 süper 12Gb Asus ekran kartı işlemci Ryzen 7 7800X3D sıvı soğutucu ASUS B850 anakart vs vs bir sistemim var ve 2 K oynamak için bu monitörü yeterli mi yoksa abartıya mı kaçar ? Yorum yapmadan önce arkadaşlar OLED olması bir yana istediğim bir şey arkadaşım da var yakından...
  17. MasterChief

Çözüldü✓ OLED GAMİNG MONİTÖR 240HZ üstü 2K

oled 27 İNÇ veya büyük 240HZ üstü 2 k kafi benim için varsa öneri alırım
  18. MasterChief

Çözüldü✓ 2 K MONİTÖR ÖNERİSİ BÜTÇE 45 küsür

Şuan 27 İNÇ 240 - 1 MS monitör var HD ve 2 k değil buna eş değer 2 k almak istiyorum var mıdır öneriniz arkadaşlar bütçe 30-40 k 50 de olur
  19. MasterChief

Çözüldü✓ OLED MONİTÖR [Öneri] !!

2K yüksek HZ oled istiyorum çünkü elimde şuan ACER 240 HZ 1 MS 27 Inc var ve bunun üstü ve oled olarak değiştirme niyetindeyim öneriniz var mıdır bütçe 60.000
  20. MasterChief

SAMSUNG 340HZ 2K alınır mı ?!!

Piyasasını bilmiyorum ama alınır mı arkadaşlar fiyat sizce yüksek mi yoksa paraya kıyılır mı ?
Geri