Arama sonuçları: *

1. E

GAMİNG GEN GÜVENİLİR Mİ

selamın aleyküm 5 6 saat önce gaming gen üzerinden monitör satın aldım ama şuan siteye giremiyorum k.adı şifre yanlış da demiyor ama girmiyor şifre sıfırlıyorum yeniliyorum yine girmiyor bilen varsa lütfen yardımcı olabilir mi
  2. E

3200TL Monitör Önerisi

selamın aleyküm reisler 3200 tl bütçem var ikinci el olarak asus rog strix xg27vq 144hz 1ms monitörünü buldum sizce bunu mu alayım yoksa başka önerebileceginiz monitör varsa onumu çok kararsızım bulduğum monitör...
  3. E

3200 TL MONİTÖR ÖNERİSİ İPS

3250 tl param var en iyi oyuncu monitörünü atar mısınız fp olarak bilen varsa ips olarak teşekkürler
  4. E

HANGİ MONİTÖRÜ ALMALIYIM

selamın aleyküm beyler 3200 tl bütçe var daha fazlası çıkmıyor bu bütçeye göre en iyi monitör hangisi kesin almalısın dediğiniz eğer varsa yardımcı olursanız sevinirim
  5. E

BEYLER LÜTFEN OKUYUN

öncelikle selamın aleyküm 18 yaşındayım lise son sınıf öğrencisiyim okuyorum babamdan bilgisayar almak için yalvar yakar 15k para alabildim dünde pc hocası fp sistem atınca kaçırmak istemedim 14k oraya gitti 1k para kaldı monitör alamıyorum yetmiyor okuduğum için çalışamıyorum da sizlerden ricam...
Geri