Arama sonuçları: *

1. V

Telefondaki görüntü ile PC'deki görüntü aynı olmaması normal mi?

24 inç FULLHD monitörüm var telefondan ve monitör'den aynı videoyu açtığım zaman bilgisayarda daha kötü görünüyor telefonda çok iyi görünüyor bunun sebebi nedir?
  2. V

Yakından film izleyemiyorum herkeste olan bir durum mu?

AOC 24g2spu/bk IPS monitörüm var. hem oyun hem film izlemek için aldım ama mesela 40-50 cm uzaktan bakmama rağmen filimler kötü gözüküyor bir televizyon kadar iyi değil ancak bir filmi 4k veya yüksek bitrate indirirsem heh oldu oluyor. Bu herkes'te yaşanılan bir durum mu yakından film izlenmez...
  3. V

165 hz monitör 144 hz de daha akıcı neden olur?

monitörü 144 hz ye aldığımda daha akıcı oluyor birde db ile bağlı hdmi aldığım zaman ise daha da akıcı oluyor kablomu bozuk acaba
  4. V

1080P ile 2k arasında ne kadar fark var?

İlla fark olacaktır ama aynı panel kullanan 2 monitör ile acayip bir fark varmıdır yoksa biraz daha görüntü göze hoşmu geliyor
  5. V

3 aylık AOC 24G2SPU/BK Monitör Ederi Nedir?

Hiçbir ölüpiksel vs yok 2. el kaça gider veya alan varsa buradan da görüşebiliriz
  6. V

aoc 24g2spu ve g24f-2 monitör kullananlar bakabilirmi

bu 2 monitör arasında görüntü farkı varmıdır?
  7. V

Monitörüm 165Hz hissi vermiyor?(AOC24GSSPU/BK)

AOC 24G2SPU/BK monitör kullanıyorum:AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA Monitör 165Hz aldığım zaman hiç o hissi vermiyor sanki 75Hz gibi internet cafeye gittim aynı yapıda monitörler bayağı akıcı geldi bana bu sorun neden olabilir gözüm 165Hz alıştığı için...
  8. V

165 Hz monitör 165 Hz gibi değil

AOC 24g2spu/bk monitörüm var 165Hz de sanki akıcı değil gibi gerek masaüstünde gerek oyunda internet cafeye gittim oradaki monitörler 144Hz kaç tanesine baktım o kadar akıcıydı ki dedim benim monitörüm 165Hz olmasına rağmen neden böyle F/P monitörü olduğu içinmi acaba?
  9. V

Masaüstünde ve Youtube'da videolar kötü görünüyor

Aoc 24G2SPU/BK monitörüm var oyunlarda çok iyi görüntü veriyor ama masaüstünde veya youtubda görüntüler 480p gibi cüzünürlük ve hz en yükselte başka kablo ile denedim çözemedim Oyunca cam gibi görüntü ama
  10. V

AOC 24g2spu/bk monitör nasıldır?

Bu monitörü almayı düşünüyorum nasıldır acaba pişman eder mi?
  11. V

2 Monitör arasındayım Bilgisiz olan

1. monitör https://www.hepsiburada.com/monster-aryond-a24-v1-1-24-144-hz-1-ms-hoparlorlu-full-hd-fast-ips-oyuncu-monitoru-p-HBCV00004CD0KJ?magaza=Monster%20Notebook&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.75.3 2. monitör...
  12. V

Aoc 24g2spu nasıldır alınır mı?

bu monitör 3 hafta önce 4000 tl di forumda en fazla tavsiye edilen monitörlerden ilk 3 e girer nasıldır g24f ile aralarında fark varmı https://www.itopya.com/aoc-24-24g2spubk-165hz-1ms-hdmi-dp-fhd-ips-gaming-monitor_u22624
  13. V

AOC 24G2SPU/BK'yi en hızlı ve en iyi şekilde nasıl satabilirim?

Bu monitörü alalı 3 hafta oldu oyunlarda görüntü kalitesi iyi ama film veya youtube da görüntü kalitesi bana yetersiz geldi o kadar hevesle almıştım şuan aldığıma pişmanım kafamı vuruyoorum keşke iade etseydim diye bu monitörü nasıl satabilirim
  14. V

Çözüldü✓ Monitörün adı yanlış yazıyor

Aoc 24G2SPU/BK monitör aldım ama adı yanlış yazıyor bu işte bir iş olduğunu düşünüyorum mesela asus xx model bir monitörde aynı modeli ile windowtaki adı aynı yazıyor neden olabliir
  15. V

amd sürücü güncelleme yaptım ekran kalitesi düştü

DDU ile ekran kartı sürücüsnü sildim sonra siteden en güncel sürümü yükledim fakat ekranımda belirli kalite düşüşü oldu görüntü piksel piksel falan oldu varmı çözümü
  16. V

Monitör ile laptop ile ilgili sorum var Önemli

şimdi ben yeni 165hz monitör aldım laptoba bağladım monitörü fakat laptobun kendi 1366x 768 kasa aldığım zaman görüntüde değişme olurmu yoksa aynı görüntü kalır mı
Top Bottom