Arama sonuçları: *

1. A

Çözüldü✓ Vatan bilgisayardan aldığım monitörde ölü pixel oluştu.

Vatandan 2 sene önce AOC 24" G2460VQ6 model monitör aldım ve dün valo oynarken sol üst köşede 1 adet ölü pixel farkettim değişim yaparlar mı garanti devam ediyor.
  2. A

AOC 2460g5 freesync nasil açılır?

Şuan gtx 1650 super kullanmaktayim monitorde gsynci aktive ettim dp ile fakat calismiyor cihazin panelinde de freesync ayarini acip kapama yok ne yapmam lazim lütfen yardım edin
  3. A

TWS kulakiçi kulaklık önerir misiniz

Haylou gt1 i önerdiler ama siz ne dersiniz merak ettim
  4. A

Yardım 27'inc en az 144hz monitör tavsiyesi.

Arkadaşlar bütçe en az 2k ama bu fiyat bandında 27 inc monitör bulunabilir mi bilmiyorum var mı öneriniz https://www.monsternotebook.com.tr/oyuncu-monitoru/aryond-a27-v1-1/ Biraz arastirirken bunu buldum ama fiyatı yüzünden şüphelerim var kronik sorunları yoksa önerir misiniz?
  5. A

Çözüldü✓ 2k -2.5 k arasi 27inc monitör önerir misiniz ?

Ne önerirsiniz 144hz 1080p 27inc 1ms kavisli
  6. A

AOC G2460V GSYNC acar mi???

Biliyorum freesync gsynce uyarla diceksiniz ama daha henuz sistem toplanmadi belki ekran kartini rx580 le deistiririm deistirmeli miyim yoksa gsynci aktif eder mi
  7. A

James Donkey JD24FG1MS144 24'' 1ms 144Hz Freesync gsync açılıyor mu?

Bu monitor fpde en iyi diye biliyorum gtx1650s alcam fakat monitorde gsync olmasi lazim display port yardimiyla nvidia denetim masasından bu monitoru gsynce uyarliyabilir miyim? Internette tam bilgi bulamadıgimdan size danismak istedim .
Top Bottom