Arama sonuçları: *

1. C

2 k monitör önerisi

selamlar elimde 180 hz 1080 ps monitör var yeni sistem aldım monitör arıyorum 2 k fps oyunları ve hikaye için bütçe 10 duruma göre zorlyabilirim bütçemi 9070xt 7800 x 3d vede 16 ram var 2 3 aya 32 yapacağım
  2. C

2 k monitör önerisi i

selamlar elimde xbox series s var bunun ıcın 2 k monitor alıcam ilerde pc konsolu değişmeyide düşünüyorum bilgisayar dada ana ekranın olacak şuan lg ultragear 23 180 h z olanı var bunu yana atacım xbox ve pcyı 2 k monitörle kullanacağım bütçe 5 7 arası şu anki sistem 12400 f 6650 xt var
  3. C

LG 24” UltraGear 24GS65F-B monitör parlaklığı düşüyor

Selamlar. Monitörümde sürekli parlaklığım düşüyor oyundayken ama farkı moda geçince düzeliyor. Sonra birkaç dakika sonra tekrar gidiyor bunun çözümü nedir? LG 24” UltraGear 24GS65F-B.
  4. C

Monitör parlaklığı düşüyor

selamlar monitörümde sürekli parlaklığım düşüyor ama farkı moda geçince düzeliyor sonra bi kaç dakika sonra tekrar gidiyor bunun çözümü nedir lg 24” Ultragear 24GS65F-B
  5. C

North Bayou Nb F80 vs North Bayou Nb H100 monitör standı

Selam monitörüm için stant almayı düşünüyorum sizce almalımıyım? Alacaksam bunlardan hangisi veya Temu'dan mi tercih etmeliyim? https://www.amazon.com.tr/gp/product/B01AI2YGK4/ref=ewc_pr_img_9?smid=A2420GG4RDOKD2&psc=1...
  6. C

Temudan standt alınır mı?

merhabalar temudan çift kol monitor standı alan varsa nasıldır kullanımı sizce nb tek kollu yerine bunun 2 kollusunu almak mantıklımı...
  7. C

Temudan monitr standı alınır mı?

selamlar lg ultragear monitörüm için stant alacağım sizce temudan bu alınır mı? yada amazondanmı alayım 2. monitörüm standa uygun değil
  8. C

Satıcı iade almıyorr

Aldığım monitörde bir sorun çıktı. Alalı daha 2 gün oldu, iade etmek istiyorum ama aldığım yer bana "önce LG'ye gönderin, iade almıyoruz." dediler, bu doğru mu? sorunda tepkime süresini en hızlıya aldımı arkada gölgenme vs oluşuyor
  9. C

Monitörde mavi leke sorunum var

monitörde tepki süresini en hızlı yapınca böyle sağa sola gidince bazı yerlerde böyle mavi şey çıkıyor bu nedir alalı 1 gün oldu videoda varda nası atabilirim tam belli oluyor videoda Lg 24” Ultragear 24GS65F-B 1ms (Gtg) 180Hz (Hdmı+Display) Amd
  10. C

LG Monitör ayakları çok büyük

Monitör geldi ama ayakları çok büyük masamda çok yer kapladı iade alırlar mı ya da sizce etmeli miyim klavyem aula F75 gelecek farede kablosuz olacak sizce yeter mi yoksa iade edeyim mi edersem ne alabilirim LG 24” UltraGear 24GS65F-B 1ms (GtG) 180Hz monitorden memnun kaldım ama .
  11. C

Sizce hangisi alınır

sizce bunlardan hangisi lgyi sipari verdim ama msiyide gördüm sizce iptale değermi vede para kaç güne gelir önceki monitörüm g24f2ydi renkleri lgyle aynı bide masam 65 cm
  12. C

MSI MAG 256F 24.5" vs Lg 24” Ultragear 24GS65F-B

sizce hangis, daha iyi lg sipariş verdim ona göre iptal edcem https://www.itopya.com/msi-245-mag-256f-180hz-1ms-gtg-hdmi-dp-adaptive-sync-fhd-rapid-ips-gaming-monitor_u26584...
  13. C

Hangisi daha iyi hemen alacağım

merhaba bu ikisinden hangisi iydir bütçem var ama bunlarda iyi dediler bende kalan bütçemi kulaklık ve soğutucuda kullanmaya karar verdim...
  14. C

RX 6650XT için monitör tavsiyesi

Sizce bunlardan hangisi iyi? 6650 XT var 2K almayı düşündüm ama gitmez dediler bende o yüzden 1080p karar verdim. Sizin önerdikleriniz varsa 6 kya kadar içlerinden 1 2 tanesi pahalı eeer çok çok iyise o miktara çıkabilirim bir de 2 KDA rahat tat verirse FPS'de oynuyorum hikayede futbol oyunları...
  15. C

Öneri 7-8 bin TL'ye 1080p veya 2 k monitör önerisi

Merhaba bütçem maksimum 7-8 bin olacak şekilde monitör arıyorum önceki monitörümden para iadesi gelecek, 5100 TL üstüne ekleme yapacağım ya da yapmadan alacağım, ekran kartı ASUS 6650 XT 2 k olursa 2 olmazsa 1080p için Max 4000 6000 TL geçmeyecek şekilde 2 KDA ise 8 verebilirim.
  16. C

I5 12400 f 6650 xt monitör önerisi

Sİstemin i5 12400 f ekran kartı 6650 xt 5000 tl monitörden gelecek para var üstüne 2 3 bin bende ekleyebilirim ama değerse 1080 p veya 2 k monitor arıyorum benim sisteme uyarsa tabi 1 2 sene sonra sistem değiebilirim genelikle valo cs hikayeli oyunlar vede yazılıım çalımak için kullanıcam...
  17. C

MONİTÖR ÖNERİSİ LAZIM

Selamlar, eski monitörüm Gigabyte G24F2 garantide. Ben de değişim yerine para iadesi istedim ve onun yerine monitör arıyorum. Oradan 5100 gelecek, üstüne 3000 falan ekleme yapabilirim. 2K monitör için 6650 XT ve i5 12400F var. 1-2 sene sonra daha iyi bir sisteme geçebilirim. Ekleme yapmadan...
  18. C

Yen monitör önerisii

Selamlar, eski monitörüm Gigabyte G24F2 garantide. Ben de değişim yerine para iadesi istedim ve onun yerine monitör arıyorum. Oradan 5100 gelecek, üstüne 3000 falan ekleme yapabilirim. 2K monitör için 6650 XT ve i5 12400F var. 1-2 sene sonra daha iyi bir sisteme geçebilirim. Ekleme yapmadan...
  19. C

1 yıllık ürüne iade yaparlarmı

gigabyte g24f2 monitorum garantiye yolladım 1 ay sonra iade veya değişim dediler geçen sene haziran gibi almıştım iade yaparlarmı yoksa değişiimi yapacaklar itopya
  20. C

Monitör iademi yenisimi alınmalı

yaklaşık 1 ay süren garantı süreci sonrası 24 ünde değişim kararı varmış ben 25 de aradağımda parça bekleniyor demişlerdi itopya şimdi bana yeni ürün veya yeni monitor yollucaklar sizce değişimi tecih ediyim yoksa gigabyte g 24 f 2yimi 5100 tl iade alırsam üstüne biraz bende ekleyebilirim yeni...
Geri