Arama sonuçları: *

1. silentflex

Yardım Monitör Önerileriniz Nelerdir? Bütçe 6000 TL

Selam geçen haftalarda gönderdiğim monitörün iade parası geldi 5400 göndermişler fakat o önemli değil 6000 veya küsürat olabilir taksit ile alacağım için hangi monitörü önerirsiniz geçen haftalarda şu monitör önerildi başka önerileriniz var mı...
  2. silentflex

Çözüldü✓ Değişim raporundan muadil ürün önerdiler sizce almalı mıyım? acil

eski monitörüm msi g2412f önerdikleri MSI 23.8 G244F E2 1920x1080 (FHD) 16:9 FLAT RAPID IPS 180HZ 1MS FREESYNC PREMIUM GAMING MONITOR
  3. silentflex

Yardım Monitörüme bir şey oldu acil yardım

Monitörüm de durduk yere bir sorun oluştu oyun oynuyodum oyundan çıktım bir anda oldu ekran kartımı güncelledim düzelmedi kabloları yeniden tak çıkar yaptım düzelmedi bilgisayarı yeniden başlattım düzelmedi mouseyi alta göturdugumde fotodaki gibi beyaz bişi çıkıyor alttan bilen var mı yardım...
  4. silentflex

Yardım Monitörüm Msi G2412F 4k mı destekliyor?

Gördüğünüz gibi ayarlarda 4k seçebiliyorum neden bilmiyorum ama monitör özelliklerinde 1080 px fhd diyor acaba 4k kullanabiliyor muyum neden çıkıyor ve seçtiğimde görüntü bulanıklaşıyor acaba 27 inç falan olsa kullanabilir miydim? bilen birisi var mı
  5. silentflex

Yardım 2. bir monitör almak istiyorum

Merhaba 2. bir monitör almak istiyorum ama kaç inç alacağıma karar veremedim şuanki monitörüm msi g2412f 24 inç fhd 1080p 180 hz gayet güzel yetiyor ama arka planda işlerimi yapabilmem için bir monitör almak istiyorum 27 inç qhd mi alsam iyi bir şey onu alıp 1. monitör yapabilirim msi yi 2...
Geri