Arama sonuçları: *

1. M

Güçsüz ekran kartına 4k monitör takarsak ekran kartı bozulur mu?

Arkadaşlar şimdi ben 4k çözünürlüğünde bir monitör alacağım ve bu monitörü PS5 için alacağım ama benim bir tane laptop'um var ve ekran kartı mx230. Şimdi bu güçsüz ekran kartlı laptopa 4k monitör takarsak zarar verir mi? veya bozar mı? ekran kartına hasar verir mi? 4k monitör aldığımızda...
  2. M

Msi g2412 PS5 için alınır mı?

Arkadaşlar merhaba msi g2412 modelini alacağım ama bir kaç sorum var 1- Monitörü aldıktan sonra PS5'te 1080p 120hz kullanabilir miyim? monitörün içinde 1.4b hdmi var. Zaten msi sitesinde biraz aşağı inerseniz eğer konsol modu FHD 120hz yazıyor zaten ama genede sormak istiyorum bu monitör PS5'te...
  3. M

MSI g274qpf-qd monitörünün PS5'te 2k 120hz desteği var mı?

Arkadaşlar merhaba şimdi yakın bir zaman diliminde msi g274qpf-qd monitörünü alıcağım ve ps5 için alacağım cihazı şimdi aklıma çok takılan bir soru var. Bu monitörü alırsam PS5'te 2k 120hz oynayabilir miyim? Şimdi msı'ın sitesinde biraz aşağı inerseniz konsol modu var ve burda 2K Çözünürlük PS5™...
  4. M

ViewSonic vx2718 PS5 için alınır mı?

Arkadaşlar merhaba ps5 için monitör arıyorum bu modele denk geldim sizce nasıl iyi midir kronik sorunu var mıdır?
  5. M

Gigabyte G27Q vs LG Ultragear 27gr75q-b PS5 için hangisi alınmalı?

Merhaba arkadaşlar ben ps5 aldım ve monitör bakıyorum bu iki modele denk geldim sizce hangisini alıyım şimdiden cevap veren herkese teşekkür ederim. https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-lg-ultragear-27gr75q-b-27-1-ms-qhd-g-sync-freesync-ips-oyuncu-u-fiyati,96855348.html...
  6. M

LG Ultragear 27gr75q-b PS5 için alınır mı?

Arkadaşlar merhaba ps5 aldım ve ps5 için monitör arayışındayım LG'nin bu modelini buldum sizce nasıl alınır mı...
  7. M

Monitör 165 hz ps5 maks 120hz'e kadar destekliyor.

Arkadaşlar merhaba ben ps5 için monitör alıcağım ama bu monitör 165hz olduğu için ps5 120hz'e kadar desteklediği için monitörden 120hz alamayacak mıyım lütfen yardımcı olun.
Top Bottom