Arama sonuçları: *

1. L

Moni̇törden Gerçekten İyi̇ Anlayan Bi̇ri̇ Yardim Edebi̇li̇r Mi̇

Arkadaşlar kaç gündür forumda net bir cevap alamadım birinin önerdiğini diğeri kesinlikle önermiyor Rica etsem şu 4 modeli enine boyuna her şeyiyle, en iyi görüntüyü verene göre, en mantıklı seçim için mantıklı anlatarak diğerlerinden öne çıkaran özelliğini de belirterek farklarıyla birlikte...
  2. L

TEKRAR 2K IPS MONİTÖR ÖNERİSİ (SON KARAR İÇİN)

https://www.epey.com/monitor/karsilastir/367099-621168-638646-748372/asus-tuf-gaming-vg27aq_asus-tuf-gaming-vg27aql1a_asus-tuf-gaming-vg27aq1a_asus-tuf-gaming-vg27aqz/farklari/ arkadaşlar bu linkteki monitörlerden birini almak istiyorum ama birinin renk sayısı iyiyken parlaklığı düşük diğerinin...
  3. L

2k 165-144hz IPS 27" monitör önerir misiniz?

Arkadaşlar 2k 165hz/144hz IPS 27" monitör önerir misiniz?
  4. L

Monitör ve TV için HDMI ve DP kablo önerisi

Arkadaşlar bir adet dp bir adet hdmi kablosu almak istiyorum Amazon indirimlerinden. HDMI 1080p tv için kullanacağım, DP kabloyu duruma göre 2k 165hz veya 2k 144hz monitör için kullanacağım. Bütçe her iki kablo için ayrı ayrı 230 TL civarı önerilerinizi bekliyorum. Birde minimum kaç metre...
  5. L

5k civarı monitör önerisi

Arkadaşlar ben 165hz, IPS, curved, 27 inç monitör istiyorum da hepsinin bir arada olduğu bir monitör bulamadım. Biri 144 hz curved 27" ama VA, diğeri 165hz 24" IPS ama düz ekran. Arada kaldığım monitörlerin linkini buraya bırakıyorum bunlardan birini veya sizin önerilerinizden birini alacağım...
Geri