Arama sonuçları: *

1. H

Ölü pixel artabilir mı?

Gigabyte G24F-2 aldım, İtopya malı. Ölü pixel testinde kırmızı renkte siyah, beyaz renkte hafif yeşil gözüken ölü pixel var. Değişim/iade ile günlerce uğraşmak istemiyorum, gözümü rahatsız etmiyor. İade etmesem çoğalır mı? Çoğalmayacaksa kullanmaya devam.
  2. H

Ölü pixel çoğalır mı?

Gigabyte G24F-2 aldım, İtopya malı. Ölü pixel testinde kırmızı renkte siyah, beyaz renkte hafif yeşil gözüken ölü pixel var. Değişim/iade ile günlerce uğraşmak istemiyorum, gözümü rahatsız etmiyor. İade etmesem çoğalır mı? Çoğalmayacaksa kullanmaya devam.
  3. H

GIGABYTE G24F-2 kullanıcı yorumları

Nasıldır? Alınır mı? Kronik sorun varmı? Memnun olan olmayan deneyimlerini yazabilir mi? 4300TL'ye daha üstü varmı?
  4. H

Gigabyte g24f-2 alınır mı?

İtopya'dan sipariş verdim, nasıldır sizce? Pişman eder mi? Önerir misiniz? Kullanıcıların görüşü nasıl? https://www.itopya.com/gigabyte-238-g24f-2-165hz-180hz-oc-1ms-2xhdmi-dp-3xusb-ss-ips-fhd-freesync-premium-gaming-monito_u20017
  5. H

Asus vg258qr alınır mı?

https://www.vatanbilgisayar.com/asus-24-5-vg258qr-0-5ms-165hz-full-hd-hdmi-dp-freesync-gaming-monitor.html#:~:text=VG258QR%20/%2092768-,ASUS%2024%2C5%20%22%20VG258QR%200%2C5Ms%20165Hz%20Full%20HD%20HDMI%20DP%20FreeSync/G%2DSync%20Gaming%20Monit%C3%B6r,-5.299 Alınır mı? Ghosting, ölü pixel, ışık...
  6. H

5K bütçe Monitör önerisi

Vatan, teknosa'dan ölü pixel, ghosting testi yaparak alıcam. Asus tn panel monitör alınabilir mi? Önerir misiniz? İps'lerde ghosting fazlaymış. Önerdiğiniz monitör linki varsa vatan, teknosa'dan tavsiyeye açığım.
  7. H

Teknosa, Vatan bilgisayar monitör önerisi

En az 144Hz, 0.5ms - 1ms monitör önerir misiniz? Vatan, teknosa'da açtırıp test ettiricem. Ölü pixel, ghosting dışı hangi testlere sokabilirim? Öneriniz nedir? Bütçe: 4500. 5000'e kadar yolu var.
  8. H

Kutu açılmış monitör iade edilir mi?

Kutu hasarlı, parçalanma var. Monitör açtığımda "standby mode" yazısı harici görüntü gelmiyor. Defalarca denedim, görüntü alamadım. Haftalardır hayalini kurduğum monitörden hayal kırıklığı görmek üzdü. İade talebinde bulunuyorum. Sizce alırlar mı? Satıcı: HepsiBurada
  9. H

Lenovo Legion R25-İ 30 Monitör Standby Mode Sorunu

Standby mode yazısı gelip kapanıyor. Bugün teslim aldım, görüntü alamıyorum. 10 yıllık eski monitörden alıyorum, Lenovo'dan alamadım. Standby hatasını nasıl düzeltebilirim? Öneriniz nedir?
  10. H

Lenovo Legion R25I30 alınır mı?

Alınır mı? Ölü pixel, ghosting vs. Var mı? Tavsiye eder misiniz? 4500 TL'ye daha kalitelisi varmı?
  11. H

Gaming monitör önerisi

4500 TL bütçe. 144-165Hz 1ms monitör önerir misiniz? Tavsiyeniz neler?
  12. H

İtopya monitör indirimi varmı?

İtopyacım @itopya.com canım İndirim yap monitör alıcam 4K bütçe, bugün sen beni gör param olunca indirim bitince senden zamlı ekran kartı alırım yardımlaşmak güzeldir. Şaka bi yana 144Hz 1ms ips arıyorum. İtopya'nın belirli indirim günlerini varmı? Monitör önerisine açığım, 1 ms renkleri canlı...
Top Bottom