Selamlar dostlar yakın zaman da PS5 aldım güncel kullandığım monitör 27inç 1080P genellikle FPS oyunları oynadığımdan ötürü almıştım ama PS5 için elimde ki monitörü satıp 2K 27inç alsam mantıklı olur mu FPS oyunlarında ayar yapıp 1080p oynarken PS5'de 2K olarak kullanırım ne diyorsunuz ? Bundan...
Selamlar.
AOC Gaming 27G2SP modeli monitöre sahibim ayakları hiç ergonomik değil ve masada çok yer kaplıyor v ayak , klavye koyduğum yer için başlı başına alan tehdit ediyor. Uyumlu ayak standı önerebilir misiniz ?
Bütçe için bir şey diyemiyorum fiyatları ne durumda bilgim olmadığından ötürü.
Ben fps oyunları oynuyorum ağırlıklı bazen film dizi vs izliyorum abime bir bilgisayar topluyorum kullandığım monitör aşağıda ki abim ise daha çok hikayeli oyunlar oynuyor ona monitör alacağım fakat acaba kendime 24inç alıp benim monitörü abime vermeli miyim ?
Alırsam bunu alırım gibi Legion...
TM27DFI 27" bunu almayı düşünüyorum hem fiyat konusunda uygun hem de özellik fakat markadan emin değilim piyasada yeni olan bir marka sanırım fikirleriniz merak ediyorum.
165hz 1ms 24inç veya 27inç fiyat cazip gelirse ips önerisi alırsam mutlu olurum teşekkürler
https://www.trendyol.com/acer/23-8-nitro-vg240ysbmiipx-fhd-ips-led-1ms-165hz-2xhdmi-dp-cercevesiz-gaming-monitor-p-49905772?boutiqueId=61&merchantId=105378 şunu gördüm ama asus marka tavsiye edilir mi...
Twisted Minds monitörleri şu aralar çok duymaya başladım hatta şu ilgimi çekti fakat emin olamıyorum önerebileceğiniz daha ucuz yollu bir monitör var mıdır veya güvenilir bir marka mı bu illa 27 inç olması şart değil hz 165 tercihim
TM27DFI 27" 1 MS 165 Hz