Arama sonuçları: *

1. tugay05

Öneri 24 inchlik Yan monitör (2.) Önerisi (pivot olsa tadından yenmez.)

Beyler merhabalar 2. bir monitör arıyorum ana monitörüm 27 inch öyle cok fazla para vermek istemiyorum max 4.5-5k civarı olması lazım sadece discord,müzik youtube falan olacak cünkü https://www.monsternotebook.com.tr/oyuncu-monitoru/aryond-a24-v2/ Şunu buldum v2 modeli fiyatı cok iyi geldi...
  2. tugay05

Öneri 2. Monitör İçin Önerinize İhtiyacım Var.

Dostlar selamlar Şuan kullandıgım monitör 27 inch 170 hz 2. bir monitör almak istiyorum kullanan arkadaşlarım çok aklıma girdi rahatlık vs vs diyerekten :D varmı önerisi olan 2. monitör olarak 24 inch mi 27 mi iş görür ? öyle fiyatı ucuk olmasına gerek yok yandan discord spotify ve video gibi...
  3. tugay05

MSİ VS SAMSUNG MONİTÖR HANGİSİ ALINMALI ?

Dostlar yeni bir sistem alacağım bu günlerde monitörde ihtiyacım var ve almışken düzgün ve uzun ömürlü bir şey almak istiyorum. bu iki monitöre denk geldim Amazon Prime ile SAMSUNG 6999 TL MSİ 6799 TL ye geliyor diğer satış sitelerinden fiyatları oldukça uygun sizce hangisi alınmalı ? veya...
  4. tugay05

Hangi Monitör ? Önerileriniz varmıdır ?

Dostlar merhabalar yeni bir masaüstü bilgisayar alma arifesindeyim Şuan laptop kullanıyorum. Almışken güzel ve büyük bir monitör almak istiyorum bu monitörlere denk geldim 2k olmaları beni cezbetti ama monster hakkında ghosting ile ilgili fazla yorum okudum çok farkedilir mi acaba günlük...
Geri