Arama sonuçları: *

1. M

Monitör ekranında çizik gibi bir şey var

Arkadaşlar resimde görüldüğü gibi çizik sanıyorum ama nasıl oldu bilmiyorum. Mikrofiber bez ile sildim biraz bastırarak ama çıkmıyor. Sizce nedir bu ?
  2. M

MSI G274QPF-QD 1 tane ölü veya sıkışmış piksel hk.

Arkadaşlar dün aldığım MSI G274QPF-QD 2K monitörün ghosting, ışık sızması, ölü piksel gibi testlerini yaptım. Çok rahatsız etmeyecek şekilde ışık sızması var ve sorun değil benim için. Ekranın orta- sağ tarafında 1 tane ölü veya sıkışmış ayırt edemediğim piksel var ne yapmamı önerirsiniz? İlk...
  3. M

4K monitör tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar, 4070 ti ekran kartım için hem mmorpg - rpg tarzı oyunlar oynarken ve film izlerken iyi görüntü alabileceğim bir monitör arıyorum. IPS olması önemli onun dışında parlaklık oranı kaç olmalı bilemiyorum. 60 hz sizce yeterli mi ? Arkadaşım bana bu 2 monitörü attı. Ne...
  4. M

4070 Ti için monitör tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar, LG 24GN650-B 144 hz 1080 P monitörüm ve yanında samsung 7 yıllık kullandığım bir yancı 60 hz monitörüm var. 4070 ti'lı sistemi yeni topladığım için 2k monitöre ihtiyaç duyuyorum. Sizce hangi model olmalı ? Bir diğer sorum ise 144 hz monitör sizce yancı olması nasıl olur ...
Top Bottom