Arama sonuçları: *

1. M

ASUS VG27AQML1A monitörde IPS Glow ve ghosting var mı?

Arkadaşlar monitör bugün geldi ve testlerini yapıyorum. Ölü piksel yok, IPS glow ve ışık sızmasının boyutunu size sormak için fotoğraf çektim kontrol eder misiniz sizce iadelik mi duruyor yoksa kullanılabilir mi? Ghosting test için ise 240 pixel ile test ettim Speed olarak da per 1920 pixel...
  2. M

Samsung LS27BG650EUXUF ve LS27BG652EUXUF arasındaki farklar

Arkadaşlar iki monitörü de Samsung yetkilisine sordum. Müşteri hizmetleri 650 olanın 2025 üretim olduğunu, 652 olanın ise 2023 üretim olduğunu söylediler. Daha sonra başka bir temsilciye sorduğumda ise b kodu ile başlayan bütün ürünlerimiz 2022 çıkışlıdır F kodu ile başlasaydı 2025 olurdu yani...
  3. M

Samsung G65 vs Asus TUF VG27AQML1A

Arkadaşlar 2 monitörden birini almayı düşünüyorum. Samsung VA panel ancak IPS panel monitörlere göre çok iyiymiş öyle dediler, ayrıca kavisli (daha önce hiç kavisli kullanmadım). Asus TUF ise bildiğimiz IPS panel yüksek hz monitör. Kullanım amacım: İş için ancak grafik ile ilgilenmiyorum genel...
  4. M

2K Kullanım İçin Oyuncu Monitörü Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar, MSI G274QPF-QD model monitör kullanıyordum 1.5 yıldır, panel arıza verdi ve iade edildi ücretim. Sistemim 2K için uygun. Kullanım: İş, oyun(MMORPG, MOBA, hikayeli oyunlar ve çok az FPS), dizi- film. not: Günde 14-15 saat civarında PC devamlı açık kalıyor bu yüzden OLED...
  5. M

MSI G274QPF qd monitör açılırken çizgiler çıkıyor

Merhaba arkadaşlar, monitörü 2 yıldır kullanıyorum bu sorun daha önce hiç olmamıştı. 2 monitör kullanıyorum ve anakart yazısı 2. monitörde çıkıyor daha sonra bu monitöre görüntü gelmeye başladığı anda no signal yazısı dahil çizgiler çıkıyor. Sonra panelin en üst orta kısmında çizgiler çıkıp...
  6. M

Monitör ekranında çizik gibi bir şey var

Arkadaşlar resimde görüldüğü gibi çizik sanıyorum ama nasıl oldu bilmiyorum. Mikrofiber bez ile sildim biraz bastırarak ama çıkmıyor. Sizce nedir bu ?
  7. M

MSI G274QPF-QD 1 tane ölü veya sıkışmış piksel hk.

Arkadaşlar dün aldığım MSI G274QPF-QD 2K monitörün ghosting, ışık sızması, ölü piksel gibi testlerini yaptım. Çok rahatsız etmeyecek şekilde ışık sızması var ve sorun değil benim için. Ekranın orta- sağ tarafında 1 tane ölü veya sıkışmış ayırt edemediğim piksel var ne yapmamı önerirsiniz? İlk...
  8. M

4K monitör tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar, 4070 ti ekran kartım için hem mmorpg - rpg tarzı oyunlar oynarken ve film izlerken iyi görüntü alabileceğim bir monitör arıyorum. IPS olması önemli onun dışında parlaklık oranı kaç olmalı bilemiyorum. 60 hz sizce yeterli mi ? Arkadaşım bana bu 2 monitörü attı. Ne...
  9. M

4070 Ti için monitör tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar, LG 24GN650-B 144 hz 1080 P monitörüm ve yanında samsung 7 yıllık kullandığım bir yancı 60 hz monitörüm var. 4070 ti'lı sistemi yeni topladığım için 2k monitöre ihtiyaç duyuyorum. Sizce hangi model olmalı ? Bir diğer sorum ise 144 hz monitör sizce yancı olması nasıl olur ...
Geri