Arama sonuçları: *

1. S

3.000 TL Monitör Önerisi

Ofiste kullanım için 3.000 TL 24 inç 1080p mümkünse yüksek Hertz monitör arıyoruz. Oyun monitörü olmasına gerek yok, gözü yormamasi için yuksek Hz olsa iyi olur. Bekliyorum :)
  2. S

3'Lu Monitör Yapicam Ama Kararsızım

Dostlar selam i5 12400F işlemcim ve RRX 3060 ekran kartım var. Uzun vadede 3 lu monitore geçmeyi planlıyorum ama kafamda soru işaretleri var. Şimdi işlemcim çok daha iyi ekran kartlarını besleyebiliyor, ileride ekran kartını upgrade yaparsam 2K oyuncu sistemine çevirebilirim. Bu durumda da...
  3. S

AOC 24G2SPU Monitör Yeterince Keskin Görüntü Vermiyor

AOC 24G2SPU monitörüm dün geldi 2 gündür kullanıyorum 1080p 165Hz ama sanki yeterince FHD değil gibi geliyor gözüme. Oyunlarda bu sıkıntı az ama özellikle youtube videolarında çok bariz. Ekran 24 inç yani çok büyük değil 1080p için ideal ama youtube hiç tatmin etmiyor. Ayar mı yapmak lazım...
  4. S

AOC 24G2SPU Monitör Ghosting Normal Mi?

Monitr bugün geldi az önce kurdum. Herhangi bir driver kurmadım monitör üzerindeki butonlarla veya AOC G-menü üzerinden herhangi bir ayara da dokunmadım. Default şekilde ölü piksel ve ghosting testi yaptım. Ölü piksel yok ghosting var. 165Hz IPS. Bana fazla gibi geldi ghosting 165hz için. Ayarı...
  5. S

4700 TL Monitör Önerisi

Dostlar selam, 4700 TL bütçe ile net, üzmeyecek bir monitör arıyorum. Full pivot, IPS, 165Hz olmasını tercih ediyorum. Önerilerinizi bekliyorum, kararsızım en kısa sürede karar verip almam işime gelecek. Şimdiden teşekkürler. edit: RTX 3060 ekran kartım mevcut, G-Sync desteği önemli. 27 inç...
  6. S

AOC G2SPU vs Gigabyte G24F-2

Dostlar selam iki monitörden hangisi tercih edilir? Arada 300 lira var. Gigabyte olan OC ile 180hz ama AOC rüştünü ispat etmiş bir marka. Pivot olması önemli, sizce hangisi? Veya bu bütçede var mı başka? https://www.itopya.com/aoc-24-24g2spubk-165hz-1ms-hdmi-dp-fhd-ips-gaming-monitor_u22624...
  7. S

G24F-2 GSync Var Mı?

Dostlar selam, bu monitörü almayı düşünüyorum. Ekran kartım 3060 Nvidia. GSync olan bir monitör almak işime gelecek. Fakat GSync teknolojisinin fiziksel bir teknoloji olduğunu biliyorum. Yani monitörde dahili bir çip olması gerekiyor. Freesync ise yazılımsal destekliyor AMD kartlarını. DP port...
  8. S

G24F-2 Ayarında Full Pivot Monitör Arıyorum

23.8 inç benzer fiyat aralığında full pivot monitör var mı acaba piyasada? IPS panel olması önemli, en az 165 Hz. Teşekkürler.
  9. S

Yardım RTX 3060 HDMI to VGA Çalışmıyor

Merhaba arkadaşlar yeni sistem topladım ancak bütçem elvermediği için monitör alamadım şimdilik, o sebeple HDMI to VGA dönüştürücü aldım. Kaliteli olması için Mcdodo firmasının şu ürününü aldım...
  10. S

RTX 3060 Dijital Görüntüyü Analog Görüntüye Çevirebilir Mi?

Merhaba dostlar, İmzamdaki sistemi aldım fakat monitörüm epeyi eski ve şu an monitör alamayacağım. HDMI TO VGA arıyordum. Ararken dönüştürücü içermeyen şöyle bir ürün buldum...
  11. S

RTX 3060 İçin HDMI TO VGA Önerisi

Merhaba dostlar yeni sistem aldım fakat monitör eski ve bütçem yok. Akım koruması gibi standartları olan belirli testlerden başarı ile geçmiş bir ürün arıyorum. Ekran kartı RTX 3060. Ekran kartını hiçbir şekilde riske atmaması gerekiyor alacağım ürünün. Çok fazla bir fiyat olmadığı sürece link...
Top Bottom