Arama sonuçları: *

1. Quill

Yardım Monitör Hz Durduk Yere Düşüyor.

Asus vg27aq1a monitöre sahibim. Monitörü 170hz de kullanıyorum ama bazen 120hz e düşüyor ve nvidia denetim masasında 170hz seçeneği kayboluyor. Dp kablosunu çıkar tak yapınca düzeliyor. Böyle olmasının sebebi nedir?
  2. Quill

Öneri 144Hz Monitör önerisi

Bu bütçe ile alınabilecek iyi monitör nedir?
  3. Quill

Yardım Açılan uygulama ve dosyaları otomatik ikinci monitörde açma

Merhabalar spotify veya herhangi bir klasör açtığımda otomatik olarak 2.ekranımda açılmasını istiyorum. Şu an 1. yani karşımdaki ekranda açılıyor ve ben kendim sürüklüyorum. Böyle bir ayar mevcut mudur? 2.ekranım ana ekranımın solunda kalıyor.
  4. Quill

Yardım Monitör HDR Ayarları

Merhaba monitörüm hdr10 destekliyor. Modeli asus vg27aq1a . Hdr hakkında pek bir bilgim yok buraları nasıl ayarlamalıyım?
  5. Quill

Işık Vurduğunda Monitörün arkasında çizgiler çıkıyor.

Sadece güneş ışığı vurduğunda belli oluyor. Sizce bu ne olabilir?
  6. Quill

Monitörün kulaklık girişi çalışmıyor?

Merhabalar, monitörün kulaklık girişine kulaklığı takıyorum. Masaüstünden ses kaynağını monitör yapıyorum. Monitör ayarlarından kaynağı hat çıkışı olarak değiştiriyorum fakat yinede ses gelmiyor. Aynı monitörü kullanan arkadaşımda da olmuyor bir taktiği vs var mı? (Asus Tuf vg249q)
  7. Quill

Monitor ne ile silinirse iz kalmaz?

Merhabalar monitörümü silmek için ne kullanmaliyim ıslak mendil, dezenfektan falan kurulayinca iz bırakıyor.
  8. Quill

ÖLÜ PİXEL(Asus Tuf vg249q)

Korktuğum başıma geldi sırf ölü pixel sorunu olmasın diye vatancomputer mağazadan teslim seçeneği ile aldım. Adamın bana verdiği cevap ''test yapacak bilgisayar yok'' oldu. Koskoca vatan computer da nasıl test yapacak bilgisayar olmaz aklım almıyor. Eve geldim ve yaptığım test de 1 adet siyah...
  9. Quill

Yardım Asus TUF Gaming VG249Q Vatanda Neden bu kadar ucuz?

Aoc 24g2u almayı düşünüyordum ama bir türlü indirime girmiyor. Bunu farkettim vatanda neden bu kadar ucuz ? Aoc ile özellikleri aynı hatta bazı konularda daha iyi sizce alınır mı? Link
  10. Quill

Max 3000 Bütçe İle 24" veya 27" Flat 2K monitör önerisi

Sorum başlıktadır benim için 2K 24" veya 27" ips ve flat olması önemli önerilerinizi bekliyorum. 27" hiç kullanmadım ön yargım var çok büyük gibi geliyor sizce nasıl?
  11. Quill

Aoc 24g2u İndirime Girer mi?

Merhabalar incehesap ta monitörün fiyatı 1850 tl. Sizce indirime girer mi ? İndirim 30.12.2020 de bitecek olarak görünüyor. Piyasayı takip edenler yorum yaparsa sevinirim.
  12. Quill

2000 TL Bütçe İle Alınabilecek En İyi Monitör Nedir?

Merhabalar 2k bütçem var ips panel monitör bakıyorum aklımda aoc 24g2u var. Tavsiyelerinizi bekliyorum. (Gsycn olması şart)
  13. Quill

İps mi VA Panel mi tercih edilmeli

Merhabalar iki panel türü arasında kaldım. Şunlara göre cevap vermenizi istiyorum. 1-) Netlik 2-) Renk Doygunluğu 3-) Kontrast Sizce hangisi tercih edilmelidir? İps panel netliği bozarmı ?
Top Bottom