Arama sonuçları: *

1. rasputin

LG MONİTÖR MÜ PHİLİPS MONİTÖR MÜ ?

Philips va panel lg ips genelde oyun oynucam hikayeli ikiside 1080p 75 hz 32 inc yüksek hz monitörüm var şuan bu iksişinden hangisi seçilmeli marka olarak ?
  2. rasputin

YÜKSEK HZ MONİTÖR TAMAMİ İLE TUZAK

Arkadaşlar tamamen kendi fikrim. Sizde fikrinizi yazın aydinlanalim 60 75 hz de takilirken 7800 xt ile forumda yüksek hz alsana o karta o hz değerleri olmusmu dediler aldim 180 hz evet ilk başta yağ gibi ama göz öyle bişey ki alışınca 60 75 hzdeki gibi alışıyor onun gibi geliyor akışkanlık...
  3. rasputin

1080P'den 2K'ya Geçmeye değer mi?

Arkadaşlar ahım şahım vay be ne kadar parlak netmis dedirtir mi değer mi? Kullananlar deneyimleri olanlar yazarsa makbule geçer ona göre şuan 2 k siparişi vericem monitör.
  4. rasputin

180 den sonra 60 75 hz 4 fps gibi geliyor

60 75 hz ile yillarim gecti 75 hz monitörüm servisten geldi bi takayim dedim kasıyor gibi oluyor 180 e alisinca bunun oldugunu biliyorum karimdan ayrilmis gibi hissediyorum hüzün var icimde 75 monitörü kutusuna koydum 180i geri koydum bi tedavisi var mi bunun eskisi gibi 60 in yağ gibi aktığıni...
  5. rasputin

180 hz 75 hz gibi fark yok

Oyunda denedim windowstan 180 hz sectim ama 75 hz eski monitorum gibi fark yok sanki hdmi ile bağladım dp de degisir mi fark yok sanki?
  6. rasputin

MSİ MAG 256F RENK AYARI HDR AÇILIMI ?

Herkese merhaba kullananlar renk ayarı oyun ayarı özel ayarları bilen varsa paylaşabilir mi hdr nasıl açılacak menüde bulamadım ??
  7. rasputin

180 hz monitör titreme yapar mı ?

180 altına düşünce titreme takılma hisleri yaşarmıyım ? misal: 75 hz monitör oyunda yoğun grafik gereken yerlerde fps 65 60 oldu diyelim titriyor gibi rahatsız eden takılma gibi şeyler oluyor bunlar olur mu adaptive sync özelliği bunları yok edermiş kullananlar deneyimi yazabilir mi ?
  8. rasputin

180 hz monitör dalgalanma yapar mi?

Yeni monitor aliyorum 75 hz den 180 e geciyorum msi mag 256f aldim 7800 xt ile 1080p kullanicam arkadaslar bu monitör 180 fps assagisinda takilma pürüzlenme yapar mi 75 hz olan net garanti veriyor 75 i ama 180 de oyun 110 veriyor mesela takilma yirtilma oyunu mahveder. Yapar mi sizce?
  9. rasputin

180 HZ ALDIM AMA TİTREME VS OLUR MU?

180 hz monitör aldim resimdeki modeli beyler 7800xt ile kullanicam forumdaki arkadaslar 75 hz kullanma demisti ama simdi 180 hz assagisi kötü görüntü titreme takılma gibi hisler yasatacak diye korkuyorum adaptive sync denen şey bunun önüne geciyormus sanirim ama sanmiyorum free syncli monitorde...
  10. rasputin

EKRANDA SİYAH RENKLER KARELİ KUMLU YADA PUSLU OLMASI ?

Bilmiyorum belli oluyor mu yazılımsal yada donanımsal siyah renkler kumlu gibi kare kare bişeyler var içinde sanki bu nedir neden oluyor ? neden siyahta oluyor ?
Geri