Arama sonuçları: *

1. metekr2828

Ekrandaki yazılar çok kalitesiz?

Merhaba ekranımdaki yazılar çok kötü piksel gibi ve bulanık bunu nasıl güzel kalın yazı tipi nasıl yaparım kaliteli bir yazı tipi lazım
  2. metekr2828

Yardım DisplayPort'tan görüntü gelmiyor

Merhaba arkadaşlar dp kablolarını bağladım ama görüntü yok açılıp kapanıyor dp no signal yazıyor nasıl yapıcam hdmi kablomda yok dp kablosu gönderdiler ekran açılıyor msi logosu geliyor sonra kapanıyor kasadaki ekran kartına bağladım bi ucunu diğerini monitördeki dpye bağladım hdmi kablosuda yok...
  3. metekr2828

Yardım Sizce Hangi Monitör?

Merhaba sizce hangisi alınır ve daha iyi msi ile bunun arasında kaldım yardımcı olursanız sevinirim https://www.itopya.com/msi-238-g2412-170hz-1ms-hdmi-dp-freesync-premium-fhd-ips-gaming-monitor_u23574...
  4. metekr2828

Yardım Bana 4-5 K bandında monitör önerebilecek ?

Merhaba Hocamlar bana 23.8 veya 24 inç 165 hz gaming monitör önerebilir misiniz ips panel olmasını istiyorum fps ve hikaye tarzı oyunlar oynıcam ama karar veremedim lütfen önerinizi yazın
  5. metekr2828

Yardım 24 inç 165 hz monitör önerir misiniz ?

Arkadaşlar selamlar bana 24 inç 165 hz daha fazlada olur 5 6 bin tl bütçem var güzel bir monitör önerir misiniz ips panel istiyorum fps oyunları oynıcam hikayelide oynarım
  6. metekr2828

Öneri Bana 5000-6000 TL arası monitör önerisi

5000 - 6000 TL bütçem var bana güncel güzel bir monitör önerir misiniz ips panel olsun 23.8 24 inç olur lütfen yardımcı olun
  7. metekr2828

Yardım 4000-5000 bütçe monitör önerir misiniz ?

Merhaba arkadaşlar ben ilk defa monitör alıcam ama çokta bilgim yok sizlere sormak istiyorum bütçem 4000-5000₺ bana hz değeri yüksek 23.8 veya 24 inç monitör önerir misiniz ?
  8. metekr2828

Yardım Hepsiburadadan aldığım monitör beğenmedim iade edilir mi ?

Arkadaşlar ben hepsi burada dan bir monitör aldım ama gelince bana bayağı bir büyük geldi iade oluşturdum satıcısı hepsiburada kutusu herşeyini tam paketledim sadece hdmi kablosunun ambalajı açılmıyordu mecburen yırtmak zorunda kaldım hepsiburadada 14 günlük cayma hakkım var daha 16 ekimde aldım...
  9. metekr2828

İtopyadan aldığım hazır sistem nasıl?

Merhaba arkadaşlar itopyadan bu hazır sistemi aldım MESUT CEVIK-FORCE/Intel Core i5 12400F/GIGABYTE GeForce RTX 4060 Ti EAGLE OC 8GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC sizce nasıl? 21.500 tl fiyatı
  10. metekr2828

Hepsiburada monitör iade alır mı ?

Arkadaşlar merhaba Hepsiburada üzerinden monitör aldım ancak beklediğim gibi çıkamadı pek beğenmedim açıkçası bu monitörü iade edebilir miyim her şeyini orijinal bir şekilde kutuladım sadece monitörüm önündeki model etketini söktüm ve HDMİ ambalajını açacak yer olmadığı için mecburen yırttım...
  11. metekr2828

Hepsiburada iade kabul eder mi?

hocamlar selam hepsiburadadan monitör aldım daha dün geldi ve sonra 27 inç büyük geldi ve gözümü baya yoruyor kavisli aldım monitörün linkini attım ekranın sağındaki özellik etiketini söktüm ve bi aparat ambalajı yırtık onun dışında kutusu falan tam sorunu yok iade alırlar mı ve monitör güzel mi...
  12. metekr2828

Bu monitöru aldım ama memnun değilim sizce nasıl

Merhaba ben hepsiburadadan daha 1 gün önce monitör aldım MSI G272C 27" CURVED 1000R VA 1920X1080 (FHD) 16:9 170HZ 1MS FREESYNC PREMIUM ama bugün oyun oynadım ekran çok büyük geldi valoranta falan gözümü baya yordu ekranı 27 inç keşke 23.8 alsaydım diyorum hepsiburada kabul eder mi iadeyi ve...
  13. metekr2828

kutusu açılmış monitör 1 gün oldu iade edilir mi ?

Merhaba ben hepsiburadadan daha 1 gün önce monitör aldım ve 14 günlük cayma hakkım var ama monitör bana çok büyük geldi 27 inç aldım msi 27 inç aldım ve önündeki marka yazan jelatini söktüm onun dışında arkasındaki jelatinler duruyor iade kabul edilir mi ona göre göndermek istiyorum
Top Bottom