Arama sonuçları: *

1. E

Yardım MSI G274QPF-QD Ghosting

Başlıktaki monitörü yeni aldım. Eldeki imkanlar ile 10 yıllık bir laptop ile HDMI kullanarak 1080p 60hz de bazı testler yaptım. Monitörde ghosting var (saniyede 960 kare hızında test ettim). •Ghosting durumu çözünürlük ve Hz değiştirdiğimde ghosting durumu ortadan kalkar mı? •Bu durumu...
  2. E

Öneri Monitör İçin Kablo Önerisi

Merhaba arkadaşlar. MSI G274QPF QD monitör aldım. Laptopuma Thunderbolt 4 to displayport kablo ile bağlayacağım. 2k 170 hz 10 (8 bit+FRC) bit görüntü almak için biraz araştırma yaptım. Aşağıdaki kabloların hangisini tercih etmeliyim? Daha iyi bir öneriniz varsa seve seve incelerim. Monitörün tüm...
  3. E

Yardım Laptopa Monitörü Hangi Kablo ile Bağlamalıyım

Merhabalar. Asus Rog Strix G18 G814JZ-N6023 alacağım. Yanına da MSI G274QPF QD monitör alacağım. Bilgisayarda bulunan portlar (linktekine göre): 1x Thunderbolt 4 support DisplayPort 1x USB 3.2 Gen 2 Type-C support DisplayPort / power delivery / G-SYNC 2x USB 3.2 Gen 2 Type-A 1x HDMI 2.1 FRL...
  4. E

Laptopa 2k 170hz Monitör Bağlamak

Merhaba arkadaşlar. ASUS ROG STRIX G18 G814JZ-N6023 alacağım. Yanına ikinci ekran olarak da MSI G274QPF QD almayı düşünüyorum. Alacağım laptopun DP portu yok. Monitörün HDMI sürümü 2.0. 2k 170hz almak için nasıl bir kablo almam lazım? MUX switch açacağım durumda type c den görüntü alamayacağım...
Geri