Arama sonuçları: *

1. kkxnmbrr

G24F-2 Kendiliğinden Hz Düşmesi Yardım!

Merhaba. Bu monitörü yaklaşık 2 aydır kullanıyorum fakat her ne hikmetse 180Hz'e aldıktan birkaç gün sonra otomatik olarak 165Hz'e düşüyor monitör. Nasıl çözebilirim? Bunun dışında gayet memnunum monitörden. Her seferinde monitörün menüsünden 180Hz'e almam gerekiyor.
  2. kkxnmbrr

Ölü Piksel mi Toz mu ?

LG 24GN60R-B model monitörü geçen gün H.B. den aldım ve monitörün arasına toz mu kaçmış yoksa ölü pikse mi var anlayamadım. Fotoğrafı eke bırakıyorum. Fakat ileri de sorun olur mu onu öğrenmek istiyorum. Oyun oynarken veya herhangi bir işle uğraşırken asla rahatsız etmiyor ve hatta alıştım bile.
  3. kkxnmbrr

Benq XL2411K Ekran Taraması!

Merhabalar yukarida belirttiğim yeni aldığım monitorumde siyah ve gri renklerde (sayfa açtığımda) çok hafif ufak taramalar görüyorum monitöre çok yaklasmadigimda normal mesafeden farkedilmeyecek boyutta, bu normal bir durum mu ? Yoksa bir sorun mu var. Aydınlatırsanız sevinirim.
  4. kkxnmbrr

Monitörüm hdmi 1.4 Ekran kartım hdmi 2.0

Merhaba, monitörüm hdmi 1.4 versiyonu destekliyor ben de hdmi 1.4 kablo aldım fakat görüntü vermedi sonra araştırmalarım sonucunda ekran kartım hdmi 2.0 destekliyormus görüntü alamamamin sebebi bu mu ? (Kablo test edildi çalışıyor) Ekran Kartı: Sapphire RX5500XT 4GB O.C Monitör: Viewsonic vx2458 mhd
  5. kkxnmbrr

Yardım 144Hz Monitörde Yüksek FPS Değerine Rağmen 60Hz Akıcılığı Sorunu!

Merhaba. Ben bilgisayarımda Rust oynarken 120fps almama rağmen monitörüm bunu 60Hz olarak ekranima vuruyor. Aynı şey League of Legends oynarkende geçerli. Ama oyunları oynarken alt+tab yapıp oyuna tekrar girsem 5 - 6 saniyeliğine akıcı bir hale geliyor fakat sonra tekrar 60Hz değerine düşüyor...
Geri