Arama sonuçları: *

1. D3re

Yardım Televizyon için hangi kabloyu önerirsiniz??!!?

55OLED707/12 PHILIPS televizyonu var HDMİ 4 ARC portu var hangi kabloyu almam lazım tam performansı alabilmek için.
  2. D3re

Yardım Monitör ömrünü uzatmak

Monitör ömrünü uzun tutmak için nasıl önlemler almalıyım, mesela her bilgisayarı kapattığımda monitörüde kapatıyımmı kendi tuşundan
  3. D3re

Ps5 için monitör arıyorum uzun ömürlü kaliteli

10k bütcem var çok bir beklentim yok kaliteli olsun uzun süreli götürsün yeter ( arkadaşım için alıyorum) önerileriniz nelerdir pes fifa oynuyor daha çok
  4. D3re

Bu mouse pad alınır mı ?

Porge longteng almayındüşünüyorum renk uyumu vardiye klavye mousla, yoksa klasede longteng de abilirim alan varmı nasıl kaydırıyormu yoksa 3mm de olur mu.
  5. D3re

Çözüldü✓ Monitörümü sattım ne alıyım

Bende aoc 27g2sp monitörü vardı 4000 TL'ye alıcı buldum bende 4300 TL'ye 2. El almıştım hiç bir sorunu yoktu ama panel sorunluymuş forumdan öğrendim şimdi ise satıyorum uzun süreli sıkıntı olmaması için sizce değermi ve diğer monitörüm ne olsun. @İsimbulamajim şuan da bütcem 4k ile 5k 27 inç ise...
  6. D3re

Monitörümü satıyorum 27inç165hz (böyle duyuru yapmak yasakmı bilmiyorum)

Aoc 27 inç ips 1ms 165hz pivot monitörümü satıyorum ghosting ölü piksel ışık sızmazı vesayre bir sorunu yok tamamen temiz şehir dışındayım fotoları 24 ağustos gibi ayabilirim.
  7. D3re

Çözüldü✓ 4500 tl Monitör önerisi

Uzun süre kullanabileceğinim sağlam bşr monitör istiyorum 27 olursa iyi olur. Kaliteli bir paneli olsun da sorun yaşamıyım.
  8. D3re

Çözüldü✓ 2. El Monitör AOC 27g2sp iyi mi?

2. El aoc monitör aldım 4,5k tertemiz garantisi devam ediyor pivot 1080p 1 ms 165 hz 27 inç iyi mi? sizce
  9. D3re

Monitör önerisi 1080p yada 1440p oalbilir. 4800tl bütçe

1080p, 1440p, Ips, 1ms veya altı, 144hz veya üstü.
Geri