Arama sonuçları: *

1. Aydi

Çözüldü✓ Monitör bir anda bulanık görüntü vermeye başladı

Oncelikle kullandigim monitor Samsung Odyssey G70B modeli 4k 144hz bir monitor. Monitorun ekranini hafif saga kaydirdim bir anda ekran bulanik olmaya basladi, 2. Monitorumde de herhangi bir sorun yoktu. Goruntuyu tarif etmem gerekirse windowsta 4k ayarli ama sanki 720p gibi gorunuyor. Ekran...
  2. Aydi

Yardım Odyssey G7 Outlet Monitör Alınır Mı?

Dell g3223d monitor kullaniyorum ve 4k monitore gecmek istiyorum, 2. Elden bulurum diye dusunurken asagidaki linkte olan samsung odyssey g7 serisinin monitorunu gordum. Sizce urun alinir mi? Iade hakkinda aciklamalarina baktigimda kasasinda ve kenarlarinda ufak cizikler deformaler olabilir...
  3. Aydi

Yardım Bu kadar isik sizmasi normal mi?

2. Elden garantili kutulu faturali dell g3223d aldim monitor Mayis 2023de 11kya alinmis ben 8.6kya aldim su an 13k en ucuz o da pesin fiyata taksit yok. Port testi yaptim tuslarin testini yaptim g sync ve hdr testi yaptim hepsi sorunsuz Monitorun arkasini ve panelini kokladim herhangi bir devre...
  4. Aydi

Yardım Monitor iadesi olur mu

Hepsiburadadan monitor aldim kargo teslimi sirasinda fark etmedim ve kutusunda 2 tane çok hafif delik vardı iade talebi olusturdum sizce iade onaylanir mi guvenlik bantlari dahil kutuyu hic ellemedim satici da hepsiburadanin kendisiydi.
  5. Aydi

Yardım VOK sistem için hangi monitör¿?

Arkadaslar uzun ugraslar sonucu voku aldim bi ho'nuzu alirim :D sistemi bilmeyenler icin 4070 + 7500f var yani 2kda catir catir oynatir. MONITORDE OLMASINI ISTEDIGIM OZELLIKLER 400nit HDR400 G-Sync Ips panel 144hz (min) 1ms (max) 31.5 veya 32inç 1milyar renk desteklemesi (16 milyon kurtarmaz...
  6. Aydi

Yardım Fiyatina gore nasıl?

12000 butcem var max ve... Olmazsa olmaz özellikler 400nit parlaklik G sync uyumlu En az 144hz En fazla 1ms Ips panel 2k monitor ariyorum. Hdr destekli 31.5 inc Özetle renk kalitesi güzel hikayeli oyunlari ultrada oynarken keyif alacagim ozellikler. Ihtiyacim olmayan ozellikler Pivot modu Usb...
  7. Aydi

Öneri 2k Ips Monitor Lazım

Aradigim ozellikler: 2k cozunurluk En az 144hz En az 31.5inc (cok ucuza 27 inc varsa dusunebilirim) Hdr olmasi En fazla 1ms olmasi Ips panel Bu ozelliklerde 12000e monitor bulabiliyorum hikayeli oyun ve sim racing oyunu oynamak icin kullanacagim monitoru onerileri bekliyorum
  8. Aydi

Bu paraya bu monitör iyi mi?

Eskiden AOC C32G1modelini kullaniyordum ve 2k monitor ihtiyacim dogdu ben de hepsiburadadan yaklasik 2 hafta once resimdeki monitorun fiyatini gorup direkt kaptim ozelliklerine gore fiyati iyi mi yoksa bu ozelliklerde bu fiyata daha iyi monitor bulabilirsem iade etmeli miyim? Edit: 1...
Geri