Arama sonuçları: *

1. HouSH

Öneri 2 monitör arasında kaldım. Sizce hangisi ?

1.5 yıl kullandıgım 2k monitörüm bozuldu. iade aldılar. yeni monitör almayı düşünüyorum. Asus alasım var ama dell de iyi görünüyor. arada 2700tl fark var. Sizce hangisi ...
  2. HouSH

Yardım Monitör açıldıktan sonra 5-10 saniyelik görüntü bozukluğu.

2 haftadır monitör açıldan sonra görüntü 5-10 saniyelik bozuluyor. sonrasında düzeliyor. Ayrıca çift monitör kullanıyorum . diğer monitöre geçip tekrar eski monitöre geçince yine 5-10 saniyelik bozulma oluyor. Bu iki faktör dışında monitörde sıkıntı yok görünüyor. müşteri hizmetleri de...
  3. HouSH

Çözüldü✓ MSI G274QPF QD Monitor kolu için aparat var mı?

İki monitörüm var ve çift monitor kolu alıp beraber kullanasım var. Başlıkta ki monitörün arkası 2 vidalı . Linkteki gibi . Bunun için aparat var mıdır? Yada 2 vidalı olarak montajlasam sıkıntı olur mu ?
  4. HouSH

Yardım Monitör garanti süresi

16 haziranda aldım 3 yıl garantili ama aşağıdaki gibi gösteriyor sorgulamadan. anormal bir durummu ?
  5. HouSH

Çözüldü✓ Asus vg248 ne kadar eder?

Merhabalar Elimde Asus marka VG248 monitör var . Ölü piksel ghosting yok . 2020 de alındı. Kutusu var ama garantisi bitmiştir. Ne kadara satabilirim?
  6. HouSH

Öneri Ips panel monitor icin temizleme spreyi

Merhabalar ' Ips panel monitörum icin temizleme spreyine ihtiyacım var. Kullandığınız , iz yapmayan bir tane sprey öneriniz varmıdır?
  7. HouSH

Yardım ghosting test yardım

Arkadaşlar , internetten ghosting test yapıyorum. gölgelenme olmuyor.Ghosting olmadığı çıkıyor ama fare imleci ile denersem gölgelenme oluyor nedeni nedir ? fareyi çok hızlı daire şeklinde haraket ettiriyorum ve gölgelenme oluşuyor. Hızını yakalayamadğı içinmi ? Sizdede öylemi ?
  8. HouSH

MSİ-G274QPF-QD Monitör için görüntü ayarları

Merhabalar , Bu monitör için görüntü ayarları nerden ayarlanır ve benim kullandığım ayarları göstereceğim. Bende çok prosu değilim bu işlerin. 10 dk felan uğraştım . Daha iyi bilen biri hepimizi bu konuda aydınlatabilir. Sizde daha sonra kendi ayarlarınızı atarsınız . Son olarak uygulamadan...
  9. HouSH

2k indirimli monitor Alınır mı? ???

İndirim yazıyor sizce? https://www.itopya.com/asus-tuf-gaming-27-vg27wq1b-165hz-1ms-2xhdmi-dp-hdr10-va-wqhd-freesync-premium-curved-gaming-monito_u11429
  10. HouSH

MSİ 2k monitör alınır mı ?

Merhaba , Pazar günü mediamarkt'dan lg alıcaktım. pazartesi naystan almak için bekledim ama indirimde bitmiş :( Yine arayış içindeyim. 8-10k arası monitör varsa bildiğiniz. öne arkaya filan hareket etirebilceğimiz. Ben 2 tane msi buldum. Arada qdot farkı var. Kullanırken çok farkedermi ...
  11. HouSH

27 inç 2k monitör lg vs asus

Merhabalar, İki monitör arasında kaldım. Hangisini alayım ? https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_lg-27gr75q-b-ultragear-27-1ms-165hz-gsync-freesync-hdr10-%C4%B1ps-qhd-gaming-monit%C3%B6r-siyah-1229713.html 8500 e geliyor...
  12. HouSH

Öneri incehesap cuma gecesi gamepower 2k monitör alınır mı ?

Bu monitör çıktı indirime alınır mı? arkadaşlar ? kullanan varmı daha önce ? https://www.incehesap.com/gamepower-intense-x60-2k-rgb-gaming-monitor-fiyati-45505/
  13. HouSH

Çözüldü✓ 2k monitör önerisi f/p

Merhaba arkadaşlar , Bütçem en fazla 8k . Şu çok güzel kaçırma dediğiniz bir şey varsa 1-2 k zorlayabilirm. Normalde 1080p 120 hz asus vg248 kullanıyorum.4070 ti yeni kasa topladım.1080P ile darboğaz yapar diyorlar. (forumda birkaç yerden okudum.) Bu nedenle f/p 2k monitör lazım. Bende bir...
Geri