Arama sonuçları: *

1. nobleSS

AOC 24G4X Bozuldu?(Hepsiburada)

Kronik sorunun bende olmaması için dua ediyordum. Maalesef ağustos sonunda aldığım monitor bozuldu. Hepsiburadanın kendisi satıyordu iade süreci nasıl işler? Değişim mi olur iade mi olur? Aynı ürünü yollayalım derlerse kabul edeyim mi? O zamanlar 4.5kya aldığım monitorler şuan 5-6k arası. Keşke...
  2. nobleSS

AOC 24G4X vs Lenovo R25i-30

4060lı bir sisteme sahibim. 2 monitör arasında kaldım. Online oyun arada sırada oynasam da genel olarak hikayeli oynayacağım. Hangisini almalıyım? Aralarında 300tl fark var lenovo daha pahalı...
  3. nobleSS

Max 5k monitör onerisi

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-aoc-24g4xe-23-8-1-ms-full-hd-ips-oyuncu-u-fiyati,676252237.html Bu monitörü hepsiburada da 4kya alabiliyorum. Farkli bir öneriniz varmı ayrica bunun 24g4x ile farki ne? 0.5 ve 1ms cok farkedermi? 5-6k onerileri bekliyorum
  4. nobleSS

Max 5k Monitor önerisi

Aldığım sistemi test edecektim ama eski monitor maalesef test edebilecek seviyede değilmiş. Max bütçe 5k 1k daha artabilir ama kesin al indirimli güzel fiyat falan ise. Şuan direkt almayacağim gaming gecesini kesin bekleyeceğim.(ekipman falanda alacağım icin) Ama yinede iyi f/p monitör varsa...
Geri