Arama sonuçları: *

1. V

27 MSI G274QPF-QD RAPID IPS WQHD 1MS 170HZ için Ayarlar

Merhabalar öncelikle, başlıkta olduğu gibi 27 MSI G274QPF-QD 1MS 170 HZ monitörünü kullanmaktayım. Monitör konusunda aşırı bilgi sahibi olmadığım ve bilmediğim için sormak istedim. Çünkü daha iyi hale getirmeye çalıştığım zaman büyük ihtimalle ayarları daha fazla bozabilirim. Sormak istediğim...
  2. V

2K Minimum 170hz için Display Port Önerisi

Merhaba iyi forumlar, yakın zamanda almış olduğum G274QPF QD monitör modeli için display port önerilerinizi rica edeceğim. 2K 170hz için herhangi bir ghosting ya da başka bir sorun olmaması yeterli, hatta daha geleceğe yönelik kablo olursa daha iyi olur.
  3. V

MSI G274QPF-QD 27'' 1 ms yerine monitör tavsiyesi

Merhaba iyi akşamlar, başlıkta paylaştığım monitör yerine tavsiyelerinizi bekliyorum. Monitör konusunda sizin kadar bilgili değilim güvenemiyorum kendime açıkçası. Ne kadar araştırdıysam asla stoğunu bulamadım ürünün sadece PTT AVM de var ama bir kaç olumsuz görünce cesaret edemedim açıkçası...
  4. V

2K 27 inç Monitör tavsiyesi

Merhaba herkese, iyi forumlar. Yakın zamanda sistemimi değiştirdim. 4070 Ti için 2K monitör almayı düşünüyorum, ama monitör konusunda sistem kadar bilgim pek yok. Genel olarak FPS oyunları, hikayeli oyunlar ve bir şeyler izlemek için kullanacağım. Bütçe olarak kararsızım fakat arttırabilirim...
Top Bottom