Arama sonuçları: *

1. H

Monitör HZ değişme sorunu

Arkadaşlar valoranta giriyorum çözünürlüğümü 1280x1024 yapıyorum alt tab atıyorum bi bakıyorum monitör 60hz ve masaüstü çözünürlüğüm de değişmiş sonra düzeltiyorum bu sefer 100 oluyor 144 seçiyorum ama sürekli düşürüyor kendini nasıl düzeltebilirim?
  2. H

Valorant CS siyah bar sorunu

Arkadaşlar bilgisayara format attıktan sonra CS de siyah bar sorunu vardı bende önemsemedim artık oynamadığım için. Az önce arkadaşlar girelim dedi bende AMD' den ölçeklendirmeyi tam panel yaptım düzeldi sonra valoranta girdim orada siyah bar ayarı eskiye çektim olmadı sonra orada bir seçenek...
  3. H

Ekran kartsız 144hz alınabilir mi

Zowie xl2411 144hz monitörüm var ankartimla girişleri aynı olmasına rağmen dvi ile 144hz alamıyorum ne yapmam lazım apu sistem ile 144hz kullanan varsa yardımcı olabilir mi
  4. H

Hangi Monitör Daha İyi

Arkadaşlar monitör aldım yani siparişini verdim sizce iyi mi yaptım? https://www.trendyol.com/benq/zowie-xl2411p-24-144hz-1ms-dvi-dl-hdmi-display-full-hd-tn-espor-oyun-monitoru-p-4211881?boutiqueId=566970&merchantId=238093...
  5. H

Dalgalanma ve sararma sorunu

Arkadaşlar geçen gün bilgisayara format attıktan sonra valorantı indirdim ve oynarken dalgalanma çarptı gözüme sonra ekran sararmıştı, birşeyler yaparak sararmayı geçirdim ve bu sefer ekranda yukarı ve sola kaymalar vardı, onu da yaptım derken bu sefer dalgalanma geçmiyor ne yaparsam yapayım...
Top Bottom