Arama sonuçları: *

1. Q

ASUS ROG XG27ACS Monitör nasıl? Alınır mı?

Merhabalar. Eski monitörümü satıp, peşin fiyatına 3 taksit ile ASUS ROG XG27ACS almayı düşünüyorum. Sizce almaya değer mi? Kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim. VA panele sahip Samsung modelleri tercih etmiyorum. VA panel önermeyin.
  2. Q

Taksit ile en fazla 10.000TL´ye kadar 2K monitör önerisi.

Merhaba 2K monitör almak istiyorum ve taksit ile alacağım. Taksit ile en fazla 10.000TL ödeyebilirim.
  3. Q

ASUS TUF GAMING VG27AQL3A Monitör alınır mı?

Merhaba dostlar. Yeni bir monitör almak istiyorum, şuan da kullandığım 1080P ve 2K´ya geçmek istiyorum. "ASUS VG27AQL3A" adlı bu monitörü buldum, fiyatı 9800TL. Sizce bu monitör alınır mı? Önerilere açığım fakat. Taksit ile alacağım, taksit ile 10.000TL´yi geçmemeli.
  4. Q

monitörüm ne kadar eder? ve 2k monitör tavsiyesi.

Monitörüm MSI G274F, anlık olarak kullanmaktayım. 1 ay 20 gün falan oldu monitörü alalı. https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-msi-g274pf-27-1-ms-full-hd-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,538722332.html Sistemim kısaca (RTX 4070 Super, R5 7600) bu sistem 2K hak ediyor ancak bundan 2 ay önce param...
  5. Q

4-6k arası monitör önerisi

Monitör almayı düşünüyorum, ileride düşük bir ihtimal bile olsa 2k oyun oynayabilirim. Bu fiyat bandında 2k monitör yok veya kötü monitörler var ise önermezseniz sevinirim, 1080p kaliteli monitörlerde tercihimdir. MÜMKÜNSE 27İNÇ MONTÖR OLURSA SEVİNİRİM ÖNCEKİ 27 OLDUĞUNDAN ALIŞTIM
Geri