Arama sonuçları: *

1. Vaga

Çözüldü✓ 5000 TL Monitör Önerisi

Arkadaşlar merhaba, monitör alacağım. Bütçem 5000 TL. Rekabetçi oyunlar da oynuyorum, hikâyeli oyunlar da oynarım. Ekran Hz olarak 180 yeterli diye düşünüyorum. Ayrıca aradığım monitörde pivot özelliğinin olmasını istiyorum. Aklımda iki monitör var: Lenovo Legion R24e 67CCGAC4TK Gigabyte G25F2...
  2. Vaga

Monitörüm kendi kendine bozuldu ?

Arkadaşlar merhaba. MSI G2412F 24" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive-Sync FHD Rapid IPS Gaming monitörüm var, garantisi devam ediyor. Normal kullanırken Nvidia App uygulamasına giriş yaptım ve sürücü güncellemesi yaptım. Yaklaşık 30 dakika sonra monitörümün ekranı bozuldu; fotoğrafta bıraktığım şekilde...
  3. Vaga

Monitör kolu monitörüme olur mu ?

Arkadaşlar, linkini bıraktığım monitör kolu monitörüm için uygun olur mu? Kullanan arkadaşlar memnun musunuz? Kredim var Temu'dan kredi ile alacağım. Monitörüm: https://www.epey.com/monitor/msi-g2412f.html Kol...
  4. Vaga

Monitör için DisplayPort kablo önerisi

Arkadaşlar monitör kablosu HDM kablosu yeni Display Port kablosu almak istiyorum yardımcı olur musunuz? monitör 180 Hz. Monitör: MSI 24" G2412F 180Hz 1ms (GtG) HDMI DP Adaptive-Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör | ITOPYA kasa:GAMING-DUAL4060 / AMD Ryzen 5 5500 MPK / ASUS Dual GeForce RTX 4060...
  5. Vaga

Öneri Oyuncu Monitör önerisi

Arkadaşlar en fazla 4500 TL monitör öneri yapabilir misini rekabetçi ve hikayeli oyunlar oynuyorum 24 inç IPS panel 165 Hz monitör önerir misiniz?
Geri