Arama sonuçları: *

1. çöldekikutupayısı

Monitörün Hoparlöründen SES gelmiyor ?

Arkadaşlar merhaba, uzun süredir bu sorunu araştırıyorum fakat çözümünü bulamadım. Monitörüm ilk açıldığında ses ayarlarında görünmüyor. Monitör ekranını kapatıp açıyorum düzeliyor. Her defasında bunu yapmak can sıkıcı oluyor. Nasıl düzeltebilirim sizce Şu anda seçili olan VG27AQ3A, Bilgisayar...
  2. çöldekikutupayısı

Yardım Monitörün hoparlörü gözükmüyor Her defasında aç kapa yapıyorum

Arkadaşlar merhaba Asus monitörüm var kendisine ait hoparlörü var fakat ilk açtığımda görmüyor. Monitörü aç kapat yapıyorum hoparlör geliyor? Nasıl düzeltebilirim bu sorunu
  3. çöldekikutupayısı

Yardım Monitörüm bu hale geldi? Çöpe mi atmalıyım tamir olur mu ?

Yerde duruyordu kullanmadığım 2. monitördü fakat herhangi bir problemi asla yoktur. Ayağım değdi öne doğru düşüp kasaya değdi bu hale geldi. Sizce ne yapmalıyım ?
  4. çöldekikutupayısı

Yardım neden böyle oluyor ?

ARKADAŞLAR EN ÜSTTE GÖRDÜĞÜMÜZ SES ÇIKIŞI MONİTÖRÜN SES ÇIKIŞI, AMA BAZEN PCYİ KAPATIP AÇINCA GÖRÜNMÜYOR ORADA. EKRANI AÇIP KAPATMAM GEREKİYOR SORUNU NASIL GİDEREBİLİRİM LÜTFEN YARDIM EDER MİSİNİZ AR
  5. çöldekikutupayısı

Yardım Moni̇törden Neden Ses Gelmi̇yor...

Arkadaşlar MERHABA, ASUS TUF GAMING VG27AQ3A 27 HDR GAMING 2K BU monitörü aldım. monitörün kendi hoparlörü var, fakat bilgisayar 10-12 saat kapalı kaldıktan sonra açınca hoparlör çalışmıyor. Ekranı açıp kapatmam gerekiyor. EKRANI açıp kapatıyorum düzeliyor. Normal resetlerde falan gitmiyor...
  6. çöldekikutupayısı

Yardım 2K monitör aldım hata mı ettim acaba?

Merhabalar, 4060 Tİ 32 gb ram i5 14k işlemcili bi sistemim var. Asus 2K monitör aldım acaba görüntüde sorun yaşar mıyım? 2K'yı rahatça alır mıyım
Geri