Arama sonuçları: *

1. KYLORIN

Yardım Monitör HZ değerini tam sağlamıyor?

Monitörüm 170hz fakat sadece 120hz çıkartabiliyor, normalde böyle değildi yeni olmaya başladı. Kablo ekran kartına bağlı ve display portun en son sürümünü kullanıyorum yani bunlarla alakası yok.
  2. KYLORIN

Monitör Hz sorunu???

Monitör 170hz ama 120hzlık bir görüntü veriyor. bu olayı şimdi fark ediyorum önceden 170 hz di bir baktım 120hz.Displayport kullanıyorum. 1736193788 @emreBeoa
  3. KYLORIN

Çözüldü✓ VX2780J-2K monitörünü aldım ayarları nasıl olmalı?

arkadaşlar yeni VX2780J-2K monitöründen aldım ayarlar menüsünde neleri açmalıyım?
  4. KYLORIN

Çözüldü✓ 1440P & 144 Hz Monitör tavsiyesi lazım

Arkadaşlar şimdi ben Playstation 5 slim aldım fakat iyi bir monitörüm yok. 1 sene sonra falan kendime masaüstü bir sistem kuracağım ve şu anki alacağım monitör, hem ps5 im için hemde seneye alacağım masaüstü bilgisayar için iyi bir performans ve uzun kullanım ömrü olmasını istiyorum...
  5. KYLORIN

Çözüldü✓ Monitör Tavsiyesi lazım

Arkadaşlar şimdi ben Playstation 5 slim aldım fakat iyi bir monitörüm yok. 1 sene sonra falan kendime masaüstü bir sistem kuracağım ve şu anki alacağım monitör, hem ps5 im için hemde seneye alacağım masaüstü bilgisayar için iyi bir performans ve uzun kullanım ömrü olmasını istiyorum...
  6. KYLORIN

Çözüldü✓ Gaming Monitör(ucuz) önerir misiniz??

Selamün aleyküm, şimdi ben playstation 5 slim (Max 120 hz destekliyo) aldım fakat onu kullanabileceğim güzel bir monitör önerisi lazım. Arada şöyle bir durum var ben laptop kullanıyorum, ve seneye falan masa üstüne geçmeyi planlıyorum. Bana şöyle 144,165 veya 240 hzli bir monitör lazım. ama en...
Top Bottom