Arama sonuçları: *

1. Ldrago

Çözüldü✓ 4k 160hz monitör için displayport kablo tavsiyesi

Selam dostlar msi mpg 274urf-qd için dp kablosu lazım 4k 160hz veren aklımdaki kablo paugge v1.4 fakat açıklamalarda 120hz olarak gözüküyor dsc ile 160hz veriyormuş sanırım ama bu dsc açılınca bazı özellikleri kullanamıyormuşuz DSR, DLDSR ve VSR gibi bu yüzden paugge v2.1 almak istiyorum ama...
  2. Ldrago

Çözüldü✓ 4K monitör alacağım fakat kafam karışık

İyi akşamlar dostlar 4K oyunculuk için monitör bakınıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum bütçe de kalite farkına değiyor ise oynamalar olabilir Tavsiyeleriniz amazon ve hepsiburada öncelikli olursa sevinirim Aklımda bu model var şu anlık ASUS TUF Gaming XG27UCS 27 FAST IPS FREESYNC ve G-SYNC...
  3. Ldrago

Öneri 4K oyunculuk için 144hz ve üzeri monitör önerisi lazım

4K oyunculuk için monitör önerisi lazım renk doğruluğu canlılığı iyi olan hz değeri de 144 civarı olan monitör önerisi lazım bir de 27 inç kötü bir deneyim mi verir 4K da? aklımda bu monitör var şuanlık...
  4. Ldrago

Yardım (Acil) North Bayou monitör standı önerisi lazım

North Bayou monitör standı alacağım şu an 24 inç monitörüm var 1 tane de 4k monitör alacağım fakat bu monitörü 27-28 inç de tercih edebilirim 32 inç de amazondan baktığım beğendiğim modelde 17-27 inç destekler yazıyor siyah olan modelde ise 32 inç e kadar 2 ekrana uyar yazıyor fakat ikisi de...
Geri