Arama sonuçları: *

1. Eymenzz

IPS panel monitör önerisi

Dostlar 5-6 k IPS panel monitör istiyorum ne önerirsiniz
  2. Eymenzz

North f80 monitor assagıya dusuyor

dostlar north f80 monitor tutucum var ekran assagı dusuyuor hangi vidayı sıkmam gerek acaba
  3. Eymenzz

Beyaz Monitör Kolu Almakla İyi mi Yaptım Kötü mü?

Dostlar merhaba bizim malum milli monitör standimizdan aldım beyaz renk olarak sizce hatamı ettim monitör siyah masam beyaz çok sırıtırmi acaba
  4. Eymenzz

Samsung g3 monitorde dp kablosu ile g sync acılırmı

dostlar esenlikler bende samsung g3 var bu monitorde dp kablosu ile g sync acabilirmiyim
  5. Eymenzz

Bu kablo 1080p 144hz desteklermi

dostlar merhaba bu kablo 1080p 144hz desteklermi
  6. Eymenzz

Samsung monitorde trace free ayarı varmı

merhaba samsung monitorlerde trace free ayarı varmı benmi bulamıyorum
  7. Eymenzz

North monitör kolu Samsung G3 için uygunmu

Merhaba gorseldeki ürün Samsung G3 için uygunmudur
  8. Eymenzz

Samsung monitor ısıgını masaya yansıtma varmı

merhaba rampage monitorde soyle bir şey gordum mesela alt taraftan masaya kırmızı rampage logosu yansıtıyor bunun için arabalarda insanlar birşeyler alıyor merak ettigim bunu bende samsung monitorum ıcın yapabilirmiyim yanı samsung logosu yansıyacak masaya
  9. Eymenzz

Samsung g3 monitor renk ayarları nasıl olmalı

merhaba samsıng g3 monitorum var monitorun kendi ayarlarından renk ayarları nasıl olmalı ghosting en az seviyde bell iedecek sekilde
  10. Eymenzz

Samsung g3 monitor ghosting nası azaltılır

merhaba kısa tutacagım samsung g3 monitorumde ghosting sorunu var biliyorum klasik bir sorun ayarlardan yanıt suresini degiştiriyorum ama bir şey degişmiyor varmıdır baska bir yolu biliyorum asla gitmeyecek ghosting ama biraz azaltmak isiyorum
  11. Eymenzz

Samsung G3 gjosting sorunun garanti çözerimi

Merhaba Samsung G3 monitorum var gjosting sorunu var garantiye yollasam çözüm bulurlarmi
  12. Eymenzz

Samsung g3 monitor Response time nasıl azaltılır yardım

merhaba samsung g3 monitorum var klasik ghosting sorunu oldugu için Response time azaltmamı onerdiler ama bunu nasıl yapacagımı bulamdım yardımcı olurmusun evet biliyorum ms süresinin artıcagını sadece soruma cevap istiyorum 1736538066 tamamdır nasıl oldugunu ogrendim sorunum cozuldu
  13. Eymenzz

Garanti belgesi kaybolan ürün garantiye gidermi?

merhaba samsung g3 monitorum var kutusundan cıkan garanti belgesini kaybettim ürünümü nasıl garantiye gonderebilirm olası bir durumda garanti belgesinin görselini çekmiştim telefonumda var bu arada
  14. Eymenzz

4000tl monitor onerirmisiniz

Merhaba ben uzun bir suredir 60hz monitor kullanıyordum yeni almaya karar verdim ama cok kararsızım sizin onerebileceginiz bir monitor varmı bütçem 4000 tl
  15. Eymenzz

Prize bir sey takılınca ekran gitmesi

merhaba ben pc oynarken evdeki rastgele biri prize bir sey takıtıgında veya regülatörun voltaj degeri degistiginde monitorumun ekranı gidip geliyor sorun nedir ?
Geri