Arama sonuçları: *

1. durgunke

BenQ Zowie 24''XL2411K alınır mı?

Şu an aktif olarak Acer KG242YP 165 0.5 MS IPS Panel monitör kullanmaktayım fakat biraz önce BenQ Zowie XL2411k monitöre denk geldim Acer monitörden linkteki BenQ monitöre geçilir mi tavsiye eder misiniz?
  2. durgunke

bilgisayar kapalıyken monitör yanıp sönmeye devam ediyor

yakın zamanda böyle bir sorun olmaya başladı monitör uyku modundayken veya komple kapalıyken panel ışığı kademeli şekilde yanıp sönüyor video atacaktım fakat yükleyemedim monitör acer kg242yp ekran kartı hd7850 çözümü nedir yardımcı olabilecek var mı
  3. durgunke

Monitör kapandı açılmıyor

Acer KG242YP Display Widget programını indirdim ve ayarlar kısmından güç seçeneğini kapattım ve monitör aniden kapandı güç kablosunu çıkartıp taktım display kablosunu çıkarttım taktım bilgisayarı yeniden başlattım ama monitöre güç gelmiyor ne yapmam lazım
  4. durgunke

farklı şehire get ilanı ile monitör gönderme

iyi akşamlar herkese elimde kullanmadığım bir monitör var satacağım 500 liraya tekirdağa göndereceğim get ilan ile şundan korkuyorum facebookta bir grupta şöyle bir şey okudum alıcı kutudaki ürünü alıp değiştirip yerine farklı ürün koyup geri gönderiyormuş ve ürün bana ulaşmadı veya farklı bir...
  5. durgunke

dp to hdmi dönüştürücü

ekran kartımda dp port olmadığından dolayı monitörden dp to hdmi dönüştürücüsü ile 165 hz monitörümden 165 hz alabilir miyim
  6. durgunke

yeni monitör ışık sorunu

arkadaşlar yeni IPS panel monitör aldım 165 hz 0.5 ms fakat oyunda hareket ettiğimde herhangi bir oyuncunun yanında beyaz hayalet gibi bir şey beliriyor sabit dururken gayet net hareket ettiğimde beyaz ve hafiften bulanık oluyor sorun nedir sizce ayarları mı kurcalamam gerekiyor bu arada monitör...
  7. durgunke

1400 TL Bütçeye Monitör Önerir Misiniz?

arkadaşlar 1400 lira bütçem var ddr3 sistemim var hdmi kablo ile kullanacağım bu iki monitör arasında kararsız kaldım genellikle cs go oynuyorum hangisini tavsiye edersiniz hemen alacağım 1 2
  8. durgunke

tüketici hakem heyeti dışında ne yapılabilir

trendyol beta plus mağazasından monitör aldım adamlar bildiğin bozuk arızalı monitörü göndermişler ne iade kabul ettiler ne ürünü değiştirdiler asus teknik servise yönlendirdiler asus ücret karşılığında tamir yapılabilir diyor bugün hem trendyolu hem beta plus mağazasını tüketici hakem heyetine...
  9. durgunke

beta plus mağazası iade sorunu

trendyol beta plus mağazındasından bu ürünü aldım https://www.trendyol.com/Asus/vp249qgr-23-8-full-hd-ips-cercevesiz-1ms-144hz-adaptive-sync-freesync-p-36755545?boutiqueId=411304&merchantId=105369 ürün paneli kırık bir şekilde yeşil mor dik çizgiler ve siyah yuvarlak lekeler şeklinde arızalı...
  10. durgunke

monitör seçimi

ASUS TUF GAMING VG24VQ veya VG27VQ AOC 23.8" 24G2U şu iki monitör arasında kaldım hangisini tercih etmeliyim
  11. durgunke

144hz 1ms monitör önerisi

dostlar merhaba maksimum 1600 liraya 144hz 1ms monitör tavsiye edebilir misinz
Top Bottom