Arama sonuçları: *

1. Qpre

Yaptıkları zama bakın dalga geçiyorlar :)

arkadaşlar bunlar gerçekten insanlarla dalga geçiyorlar. 37999 sattıkları üründeki yaptıkları zama bakın :D İlerde sonra niye ürün satamıyoruz diye laf etmeye başlarlar
  2. Qpre

Yardım Samsung Odyssey G6 27" OLED 0,03Ms 360Hz

Merhaba arkadaşlar Geçenlerde Bilgisayar parçalarına %5 indirim daha olmus takip eden varsa bu tarz kampanya 22sine kadar gelir mi ? Kullanan varsa nasıldır memnun musunuz ...
  3. Qpre

MSI MPG 271QRX OLED satışı geri mi çekildi

Merhaba arkadaşlar Monitörleri takip ederken çok dikkatimi çekti. Heryerde büssürü stok varken hiçbiryerde stok gözükmüyor. Cihazlarda sorun olmuş piyasadan ürünü çekmiş olabilirler mi aklıma bişey gelmedi ...
  4. Qpre

Dell Alienware AW2725DF Kullanıcı Yorumları Hk.

Arkadaşlar Dell Alienware AW2725DF bu ekranı kullanan var mıdır ? Merak ediyorum rtings sonuçları çok iyi var mıdır kullanıcısı tavsiye eder mi ?
  5. Qpre

MSI G274QPX vs ULTRAGEAR 27GR83Q-B

Merhaba arkadaşlar MSI G274QPX - LG ULTRAGEAR 27GR83Q-B bu iki monitör arasında kaldım sizce hangisini almayalıyım neden ? MSI'da shout out kampanyası var biraz daha ucuza geliyor. Gönlüm Dell Alienware AW2723DF bunu almak istiyor ama çok para IPS ekrana o para vermek mantıklı değil gibi siz...
  6. Qpre

2K Monitör VA vs IPS panel en iyi monitorü seçeceğiz.

Merhabalar 2k Samsung böyle bir monitör gördüm VA panel olması biraz canımı sıktı ips yerine VA alsam ne eksisi olur. İPS panellerin siyah görüntülerde baya koyu olduğunu duydum. VA panelin İPSden ayıran en büyük farkları nedir rekabetçi oyunlarda ips öneriyorlar bilmediğim için sormak istedim...
  7. Qpre

OLED panel mi IPS panel mi ?

Arkadaşlar sizce OLED panel mi IPS panel almak mı mantıklı bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi ?
  8. Qpre

Canavar Gaming Monitör Lazım

Selamlar Beyler yeni sistem topluyorum haliyle mecburen 2k monitöre ihtiyacım var. Sistem 7800x3d işlemci 4070ti super ekran kartı msi b650 tomahawk anakart Aklımda 29" 30" civarında Ultrawide bir gaming monitör istiyorum. Sizin öneriniz var mıdır ? Ultrawide oyunlarda iyi olur mu ...
Top Bottom