Arama sonuçları: *

1. yagizwow

Asus Tuf Gaming Monitör Vatan Computer Ölü Piksel

Arkadaşlar Ayın 12sinde Vatan Computerın mağazasından gidip Asus VG279Q3A 27inc monitör satın aldım. Bugün gözüme monitörün sağında bir şey takıldı ve ölü piksel testi yaptığımda mavi ekranda 1 adet tam ve 2 adet hafif sönük ölü piksel gördüm. Buna ek olarak vatanda 819TL karşılığında ek garanti...
  2. yagizwow

Monitör güç kablosu tam takılmadığı zaman problem olur mu?

Asus tuf gaming bir monitör aldım. Fakat kurulumu yaparken güç kablosunu yarım takmışım. 12-13 saat boyunca bu şekilde çalıştı. Sonrasında birden görüntü kesildi. Sonradan güç kablosunu tam takmadığı fark ettim. Tam taktıktan sonra görüntü geldi. İnternette kısa devre, monitörün içindeki...
  3. yagizwow

Asus Tuf Monitör Power Kablosu Tam Takmamışım

Arkadaşlar Asus tuf bir monitör aldım. Fakat kurarken power kablosunu tam oturtmamışım yarım takmışım farkında olmadan. Yaklaşık 12 saat geceye kadar bu şekilde çalıştı. Birden görüntü gitti. Kabloyu tam oturttuğum zaman görüntü geri geldi. Bu her hangi sorun teşkil eder mi kısa devre vs.
  4. yagizwow

27 inc 1080p monitör alınır mı?

Arkadaşlar merhaba. FPS oyunlarıyla işim olmuyor. Genelde hikayeli oyunlar, dizi film izliyorum. Şöyle bir monitör beğendim Asus 1080p 27inc. Alınır mı alınmaz mı? Bütce 6k
  5. yagizwow

5000TL monitör önerisi

Arkadaşlar merhaba. 5000TL bütçem var. Monitörden hiç anlamıyorum. Bu bütceye uygun monitör önerir misiniz?
Geri