Arama sonuçları: *

1. Moonlighter

4100TL IPS Monitör Önerisi

Arkadaşlar ps5'im için ips mümkünse 144hz monitör arıyorum monster aryont ve asusun bir modeline denk geldim sizin öneririleriniz nedir.
  2. Moonlighter

Yardım 1 adet ölü Piksel Çıktı İade Etmeli miyim ?

Arkadaşlar 3 gün evvel indirimden Asus Tuf VG249Q 23" modelini aldım resimde ki fiyata ürün dün geldi ölü piksel testinde resimde de görüldüğü gibi sol atta 1 adet beni rahatsız etmeyecek bir piksel var sizce ileride büyüyüp sorun teşkil eder mi sabit kalır mı? eğer büyümüzse benim için sorun...
  3. Moonlighter

Asus TUF VG249Q Aldım 1 adet ölü pixel

Arkadaşlar Abdullah abinin instda geçen paylaştığı resimdeki monitörü aldım dün geldi ama pixel testinde sağ alt köşede beyaz renkte belli olan 1 adet ölü pixel çıktı benim için bir sorun teşkil etmiyor çünkü normal kullanımda gözükmüyor ama büyümesinden korkuyorum yeni almışken iade mi edeyim...
  4. Moonlighter

Yardım Arkadaşlar 3500 TL'ye Hangi Monitörü Almalıyım?

Arkadaşlar 3.5 bütçem var bu 3 monitör arasında aşırı kararsız kaldım. Şimdi gigabyte herkes övüyor ama benim için hoparlör gerçekten önemli, kulaklık takmayı sevmiyorum oyun dışında. Ama görüntüde aşırı kalite farkı varsa gigabyte da olur. Asusun ismi var, philipsin de incelemeleri iyi lütfen...
  5. Moonlighter

Monitör Beğenemiyorum Yardımcı Olur musunuz? Bütçe:3500

Arkadaşlar 3.5k bütçem var 2 haftadır alamadım önceden de konu açtım ama içime sinen olmadı. 144hz hoparlörlü monitör bulma şansım nedir? Bukdularım bunlar...
  6. Moonlighter

Sizce Hangi Monitörü Almalıyım(Bütçe 3500) Ayın 5i ne kadar sürem var.

Sizce Hangi Monitörü Almalıyım(Bütçe 3500) Ayın 5i ne kadar sürem var...
  7. Moonlighter

Yardım 2. Ekranım PC Yeniden Başlatınca Çalışıyor

Arkadaşlar sistemime bağlı 2. ekranım PC ilk çalıştırdığımda çalışmıyor ama res çektiğim de veya ekran kartından hdmı kablosunu çıkar tak yapınca geliyor. Bunun sebebini bilen var mı teşekkürler.
  8. Moonlighter

2. monitörüm PC kapat aç yapınca çalışmıyor

Arkadaşlar 2. monitörüm pc kapatıp açınca görüntü gelmiyor illaki ekran kartından bi kablosunu çıkarıp takınca geri geliyor. Önceden böyle bir sorun yoktu 1-1.5 haftadır böylr bir sorun var acaba sizce neyden kaynaklanır ? Not: 1. monitör ile ekran kartından girişlerini değiştirdim yine de aynı...
  9. Moonlighter

Arkadaşlar Bu Monitor Uygun Değil mi şuan ?(Samsung CRG50 =>1250tl )

Başlıktaki gibi 144hz va panel ama samsung yani bana aşırı uygun geldi bir de mediamarkt ne dersiniz ? https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_samsung-crg50-24-144hz-kavisli-full-hd-gaming-monitör-1195445.html?rbtc=aka%7Cops%7C%7C%7Cp%7Cstandart%7C&v=1.25.8
  10. Moonlighter

Bu Monitör Alınır Mı ?(Samsung LC24)

Arkadaşlar ne diyosunuz bana çok uygun geldi indirime girmiş bide samsung olduğu için uzun ömürlü olur dedim ama kullananız veya çevreniz de duymuşluğunuz var mı bu modelin çok incelemesi yok :(...
  11. Moonlighter

Bu monitör alınır mı dostlar(Bütçe:1.5k)

Ne dersiniz brolar yorumları hoş çoğunlukla varsa önerileriniz alırım teşekkürler. https://www.n11.com/urun/acer-nitro-kg242yp-umqx2eep05-238-05-ms-165-hz-hdmidp-freesync-hdr10-full-hd-ips-led-monitor-1748026?magaza=teknoryabilisim&recId=kn09wtfs-banly375v3c-S.W_DET_ALSO_LOOKED-1t3llwq#unf-review
Geri