Arama sonuçları: *

1. D

Monitörde sanki görüntü bozukluğu var gibi

Aoc 24g4xe monitörü kullanıyorom ghosting baktım sanki var gibi ufo gidiyo atkasından iz bırakıyo ve youtubede veya film izlerken renkler bozuluyormuş gibi iade veya değişim yaparlarmı ghosting den veya görüntü bozukluğundan sineerjide indirimdeyken almıştı.
  2. D

Hareketli wallpaper uygulama önerisi

bedava hareketli wallpaper uygulaması arıyorum pc için öneriniz nedir bu arada lively wallpaper önermeyin denedim içinde fazla wallpaper yok
  3. D

Bit değeri nasıl değiştirilir

rx 6600 ekran kartı kulanıyorum bit değerini nasıl değiştire bilirim
  4. D

Monitör 1080p gibi deil

Merhaba aoc 24g4xe monitörü kullanıyorum fakat videolarda 1080p gibi deil 480p 720 p gibi Fakat oyunlarda gayet iyi performans veriyor bunun nedeni ne olabilir ghosting yok monitörde
  5. D

2. Monitör pc yi ısındırırmı

Yakın zamanda r5 5600 rx 6600 ram 16gb bir sistem almayı düşünüyorum ana monitör aoc 24g4xe 180hz 2. Monitör asus 60hz kullanmayı planlıyorum 2. Monitörde daha çok google discord steam gibi şeylerde kullanıcam sistem de baya bir ısınma olurmu bu arada 2. Monitörü hdmi veya vga kablosu ile bağlicam
  6. D

4000Tl 'ye Monitör Önerisi Verir Misiniz?

Merhaba yakın zamanda sistem almayı planlıyorum sistemim şu Rx 6600 Ryzen 5 5600 bana 4000tl civarınfa ıps panel monitör önerir misiniz? ghosting olmasın ölü piksel olmasın Lg ultragear LG24GN60R-B iyi midir?
Top Bottom