Arama sonuçları: *

1. R

Öneri 2.Monitör olarak 1080P monitör tavsiyesi

27 inç monitörümün yanına 2. bir monitör bakıyorum ama 24" mi 27" mi karar veremedim.Tavsiyede bulunacak var mı ? Çok büyük beklentilerim yok pivot olsun 60 Hz olmasın TN olmasın.
  2. R

Yardım MSİ MPG 274URF QD Monitörüm arada bir ekran gidip geliyor

Her zaman olmasa da bazen ekran gidip gelmeye başlıyor yani her zaman olmuyor bazen birkaç gün boyunca hiç olmuyor.HDMI portu kısmına ellediğim zaman çok sıcak portlar.Yüksek sıcaklıktan oluyor olabilir mi ?(Sorun %99 monitörde çünkü ekran gittiğinde tuşlara bastığımda oyunda hareket oluyor...
  3. R

Yardım 1080P 144Hz+ 24" monitör önerisi

Bu özelliklerde monitör arıyorum 2.monitör olarak.VA veya IPS olabilir.IPS olsa daha iyi olabilir ama ikisi de olur.
  4. R

Yardım 4K İPS vs 2K OLED monitör

Sizce hangisini almalıyım ? Sistemimi de ona göre alacağım. OLED olan: https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-lg-ultragear-27gr95qe-b-27-0-03-ms-qhd-g-sync-freesync-oled-oyuncu-monitoru-fiyati,130173679.html 4K olan...
  5. R

Çözüldü✓ 4K IPS 144Hz ve üzeri monitör tavsiyesi

Başlıktaki özelliklerde 20 K civarı bütçeli monitör arıyorum.32" monitör çok büyük geliyor gözüme fakat 27" 4K için çok ufak kötü oluyor tarzı çok yazı gördüm.Tavsiyeleriniz nedir?
Geri