Arama sonuçları: *

1. The Magma Boss

Öneri MAX 4000 TL'YE 1080P Monitör Önerisi

Merhabalar, bugün DA-C2 bilgisayarını satın aldım. Bu bilgisayar ile kullanacağım bir İPS panel monitör arayışı içerisindeyim. Önerilerinizi bekliyorum.
  2. The Magma Boss

Öneri Hdmi to VGA veya DP to VGA ÖNERİSİ

Selamlar dostlar. Yakın zamanda bir bilgisayar almayı düşünüyorum ve evde eski bir philips led monitörüm var. Kendisi vga girişli ve bir süreliğine beni idare edicek bir dönüştürücü arıyorum. Ortama 1-2 ay kullanıcam. Tavsiye ettiğiniz bir ürün var mı? Aşırı pahalı olmazsa sevinirim zaten 1 2 ay...
  3. The Magma Boss

İki monitör arasında kaldım yardım

Dostlar şu sıralar sürekli olarak monitör konusu açıyorum. Karar veremiyorum bir türlü. İki monitör arasından hangisi tercihiniz olurdu? Panel farkı beni çok tereddüte düşürüyor. VA panel kullanan arkadaşlar biraz anlatabilir mi? Kullanım alanlarım : -Lol, cs gibi oyunlar oynamak -Hikaye...
  4. The Magma Boss

Monitör Karşılaştırması

Selamlar dostlar aklıma takılan 2 monitör var yardımcı olursanız sevinirim. https://m.trendyol.com/Asus/vp249qgr-23-8-full-hd-ips-cercevesiz-1ms-144hz-adaptive-sync-freesync-p-36755545?gclid=EAIaIQobChMIoKfjor2u6QIVDpQYCh24OgIAEAQYAiABEgL_RfD_BwE&boutiqueId=411304&merchantId=105369...
  5. The Magma Boss

GameBooster Monitör

Selamlar dostlar. 1800 tl civarına curved 1 ms monitör 27" monitör arıyorum. Bunu bulabildim. Markadan dolayı içimde bir şüphe kaldı. İyi midir? Yardımcı olursanız sevinirim. Ürün linki...
  6. The Magma Boss

0 ÖLÜ PİKSEL GARANTİSİ

Selamlar dostlar. Yakın zamanda AOC 24G2U modelini almak istiyorum. Şu anlık internet üzerinde bulabildiğim en ucuz ve güvenilir site incehesap oldu. Fakat ölü piksel garantisi ile ilgili herhangi bir bilgi bulamadım. İncehesaptan alışveriş yapıp böyle durumlar yaşayan arkadaşlar veya bilgisi...
  7. The Magma Boss

Öneri AOC C24G1 VS 24G2U

Selamlar dostlar. Bu iki monitör arasında kaldım. Biri ips panel iken diğeri va panel. Fakat va panelde curved özelliği de var. Açıkçası curvedı çok fazla umursamıyorum. Ve curved monitörlerin artı ve eskilerini açıklar mısınız? Hangisini tavsiye edersiniz? Kullanım alanlarım: -Lol, pubg, cs...
  8. The Magma Boss

Monitör Teknolojileri ve Paneller

Merhabalar arkadaşlar monitörler hakkında çok fazla bir bilgim yok. VA panel nedir TN panel nedir hangisi iyi hangisi kötüdür bilmiyorum. Bunları güzel ve sade bir şekilde anlatabilecek var mı?
Top Bottom