Arama sonuçları: *

1. Yusuf B.

2K bütçe dostu LCD monitör önerisi

2K bütçe dostu monitör önerisi, büyük olsun istemem çok, 24-27 inç arası. özellikle büyük olsun diye bir isteğim yoktur. film anime vb. çok izliyor, hikayeli oyun oynuyorum bu sebeple çözünürlüğün artması benim için daha hoş oluyor. bütçem şuanda var-yok arası bir şey. fakat zamlar gelmeden...
  2. Yusuf B.

Öneri BU monitör alınır mı? indirimde 160hz 0.5ms - 3 bin tl

https://www.itopya.com/gamebooster-gb-24f165ff-238-160hz-05ms-hdmi-dp-freesync-g-sync-hdr400-fhd-fast-ips-gaming-monitor_u30372 itopyada indirim ne zaman bitiyor bilmiyorum
  3. Yusuf B.

Çözüldü✓ 24 inç monitör önerisi

4060 kullanacağım. gri veya beyaz olursa sevirinim kasa ile uyumlu olur. birde arkasına led almayı düşünüyorum ? şu canlı olarak rengi değişiyor ekrana göre. öneriniz varmı ? 4-5 bin tl lik. birde yüksek olmasın. masa şu kitaplıklı masalar gibi, 45 cm yüksekliği var. ( 45 cm yükseklik olursa...
  4. Yusuf B.

6.000 TL'ye monitör önerir misiniz?

merhaba şuanda 1920x1080 (veya tam tersi) 60hz monitör kullanıyorum. diyceksinizki 60hz den bıkmıştır hayır aslında bana yetiyor. benim bu mönitörlerin kenar kısımları aşırı kalın. ben istiyorumki 24-26 inç gibi yine 1920x1080 olan bir monitör istiyorum ama kenarları ince. kavislide olabilir...
  5. Yusuf B.

Monitör Öneri Ucuz ( en fazla 120 hz falan )

Şimdi bende kenarlı bir mönitör var, kenarlı derken kenarları çok kalın ofis monitörü gibi. yeni bi monitör almak istiyorum, sadece alt kenarı kalın olup yanları ince kenarlı olan. birde 2. el alırım yani ucuz olsun diye öneriniz varmı ?
  6. Yusuf B.

Mini monitör önerir misiniz? ?

Böyle oyun oynarken dc mesajlarına bakabileceğim AŞŞŞIRI minik monitör varmı yani minikliği tlf kadar falan olan varmı ben aradım bulamadım.
Geri